Ryan Seacrest felicită Ex Julianne Hough la nunta ei

Ryan Seacrest felicită Ex Julianne Hough la nunta ei

Demi: "Only Camila Cabello shines on Fifth Harmony". (Ianuarie 2019).

Anonim

Nu poate fi întotdeauna ușor să rămâi în condiții prietenoase cu fostul tău (sincer, uneori imposibil), dar Ryan Seacrest și noul Julianne Hough să faci o treabă destul de bună și suntem total aici pentru asta. Pe măsură ce Hough sărbătorește viața nou-născută la doar câteva zile după ce sa căsătorit cu Brooks Laich, Seacrest (care se întâlnește acum cu Shayna Taylor) ia trimis un mesaj dulce care la felicitat pentru ocazia super-specială.

Sâmbătă, 8 iulie, Hough a spus "eu" și l-am sărutat pe noul său jucător, NHL Laich, în fața a 200 de persoane, la o ceremonie superbă de lângă Coeur d'Alene, Idaho. Și în timp ce Seacrest - care a dat celebrarea Dansul cu stelele pentru doi ani, terminând lucrurile în 2013 - nu a fost printre cei prezenți, a făcut o privire la eveniment în această dimineață pe Live Cu Kelly și Ryan.

"Arată uimitoare", a spus el, apreciind cât de minunat Hough se uită în rochia ei Marchesa personalizată. "Felicitări, Julianne. "Și-a petrecut puțin timp, amintindu-i mulțimii cum este" super talentat "noua mireasă (ceea ce știm foarte bine, TBH) și am trimis ceva dragoste familiei lui Hough, spunând publicului:" Sunt oameni extraordinari."

Felicitări din nou, Julianne Hough!

Sunteți prieteni cu oricare dintre exe? Spuneți-ne@ 111!

(h / t E !, fotografie prin Jason Merritt / Getty)