Spuneți "Eu fac" acestor Chic Rompers pentru dușul dvs. de nuntă

Spuneți "Eu fac" acestor Chic Rompers pentru dușul dvs. de nuntă

Killing For Profit at the European Parliament ! LCHF Aseem Malhotra (Martie 2019).

Anonim

Exista o multime de logistica care merg impreuna cu noul dvs. rol de mireasa vânzătorii, alegând rochii de onoare pentru bombe care sunt prietenoase cu bugetul … phew), dar sunt la fel de multe oportunități fabuloase de modă care, bineînțeles, trebuie să fie confiscate. Există fotografii de logodnă, petrecere de bacalaureat și cină de repetiție și nu uitați de dușul de mireasă - dacă ați fost pe moarte pentru a arăta puterea dvs. sartorial, conducerea până la "Eu fac" este timpul perfect. Dar nu numai vechi # OOTD, sau rochie albă albă pentru ceea ce contează, va funcționa. Un romper, pe de altă parte? Aur direct. Dincolo de factorul lor de modă în față, ele sunt incredibil de ușoare - și știm cum vă place un aspect bun și perfect. Citește mai mult de 15 modele care creează falduri care îți vor decupa stilul la dușul de mireasă și dincolo.

1. C / meo Collective Acest joc placut ($ 190): Oferiti-i fetelor un gust de moda de mireasa care sa-i opreasca show-ul pentru a veni cu acest salopeta OMG-demn, care garanteaza mai mult de cateva oohs si ahhs. Echipați-l cu mușchi de piele, pieptene și o buză roșie îndrăzneață pentru un aspect izbitoare care citește muza modernă.

2. Reforma Frankie Romper ($ 178): Scurt, dulce și sumar - acest asomare de pe umăr a fost făcut pentru schmoozing (șampanie în mână) pe o terasă în aer liber cu vedere la apă. Renunță la tradiție și nu dă un buchet de roz pal, care ar arăta ah-mazing stil, alături de tocuri de crăpătură încadrate și un topknot atent coifat. Colierele delicate și îmbinările brodate sunt foarte încurajate.

3. Zara Crossover Jumpsuit Dress ($ 40): Rochie în față; romper în spate - acest număr de cutout contemporan are o fată rece scris peste tot. Indiferent dacă vă sărbătoriți la o soiree de pe acoperiș sau la o petrecere la malul mării, această fabuloasă piesă de fuziune nu va dezamăgi. Împerecheați-l cu diapozitive metalice și cu un ochi perfect pisat și sunteți bine să mergeți.

4. Karina Grimaldi Pia Romper (261 dolari): Nimic nu spune ca mireasa ca dantelă - chiar și atunci când este o nuanta minunata de lavanda. Răsturnați scenariul pe stilul pre-culoar, înscriindu-i pe acest număr de doamnă și o petrecere de invidiat pe braț pentru ceaiul de după-amiază sau o aventură intimă de grădină.

5. Antik Batik Ryta Romper ($ 205): Dușurile de mireasă pot fi destul de înfundate și tradiționale, dar avântul dvs. "I do" getup este altceva decât. Sifonul de flori și o siluetă brizoasă vin împreună pentru o piesă de ucigaș care va face cu ușurință activități clasice de încredere să se simtă ca un tratament. Doar adăugați lovituri de dantelă în sus și machiaj au naturale pentru un ansamblu de invidiat care se reunește în câteva secunde.

6. Oamenii liberi se agită de pe platou (290 dolari): Un singur cuvânt: obsedat. Această piesă de joc de pe umăr aduce factorul wow în orice mod imaginabil, cu gâtul său dramatic, aplicațiile florale feminine și decupajele subțiri care sunt garantate că vă vor ține toate ochii.Perfect pentru un dejun la malul mării sau o vizită de viță de vie, se va împerechea bine cu gladiatori aurit și cercei sofisticate de picătură.

7. Miss Selfridge Cream Invert Pleat Playsuit ($ 80): Un pic mai clasic si un chic mai mult, acest joc popup este un vis de mireasa. Indiferent dacă păstrați-l curat cu arme goale sau lucruri de jazz cu un arsenal de accesorii ultra luminos, într-adevăr nu puteți merge prost.

8. Tibi Mariko Cutout Cotton-Blend Playsuit (220 dolari): Păstrați-l clasic (fără a renunța la aceste sensibilități stil sassy), cu un crossover romper, care a fost practic făcut pentru o fate nautice sau o croazieră de-a lungul golf. Redați-vă tema de pe litoral cu pene de espadrilă flirty și un inel de noduri delicat.

9. Nasty Gal You Frill Me Plunging Jumpsuit ($ 58): Efectuând un argument întemeiat pentru a șterge rochia de mireasă tradițională de duș, acest robinet-tastic este gata să vă decupleze stilul nupțial. Cu tocurile de aur de trandafir și valurile romantice în tractare, veți fi gata să ucideți.

10. Whistles Clementine Circle Lace Romper ($ 370): Trageți toate opririle pentru fetița dvs. de dinainte de nunta cu un dresor de dantelă preppy care se simte departe de prissy. Împerecheați cu tocuri luminoase și un ambreiaj ciudat pentru o privire care strigă gata de a participa.

11. Missed Ladder Stitch Lace Romper ($ 93): Bohemian Babes, acesta este pentru tine! Fie că este vorba de o aventură de amețeală sau de un bash superb din curte, acest dresor de cusătură de cusătură are spatele. Echipați-l cu o coroană de flori și coliere stratificate pentru un aspect uimitor de rece, care este absolut DDG.

12. Finders păstrează eticheta Logic Romper (145 dolari): Făcut cu minimalist în minte, acest număr structurat unu-și-a făcut nu se amestecă în jurul. Bustați-l pe acesta pentru o afacere din centrul orașului sau ori de câte ori căutați să ridicați punctele de stil.

13. Alice McCall Never Ever Playsuit Firefly (360 $): Fugiți îmbrăcămintea albă (nu nu monocromatică) în favoarea unui romper de nivel inferior, cu un pic de fantezie botanică, apoi continuați să o luați acolo cu cercei swingy de ciucuri și declarații de stepper orice Fata de ea ar trece peste.

14. Ann Taylor Linen Blend Safari Romper ($ 139): Avem o piesă lustruită pentru, deci, multe motive. Dincolo de recursul ei de clasă, care te va ateriza pe teritoriul celei mai stilate de mireasă, acest număr raționalizat este îmbrăcămintea de primăvară prime-casual - doar adăugați sandale luminoase și bretele de declarații pentru un aspect de tip "down-to-business".

15. C / meo Schimbări colective Playsuit (200 $): Hei acolo, superb. Cascadele cascade, dungi super-subtile și un înalt răscroială fac ca un ansamblu care va fi în curând să fie luat în istorie. Knock 'em mort cu un set de pantofi de oprire a spectacolului, cercei arhitecturale picătură și un truc nud.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai mult stil inspo!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.