șTiință Doar a demonstrat că singură este mai bună pentru sănătatea ta

șTiință Doar a demonstrat că singură este mai bună pentru sănătatea ta

NASA A Demonstrat Ca Biblia Spune Adevarul (Teorii Incredibile) (Iulie 2019).

Anonim

Fără să fie o ofensă pentru Bey, dar nu trebuie să-ți petreci singurele zile de vânătoare cu un bărbat care " sună pe ea. "Fiind singur poate fi un fel de minunat: nu trebuie să vă împărtășiți felurile de mâncare (să vă luați mesele pentru unul, să veniți imediat), să nu vă rupeți de la întâlniri și să aveți o mulțime de modele unice. Iar acum, un nou studiu explică beneficiile științifice ale solului care zboară prin cerul vieții.

Conform unei prezentări recente realizată de Bella DePaulo, doctor în științe la Universitatea din California, Santa Barbara, la Convenția anuală a Asociației Psihologice Americane din America, persoanele care îmbrățișează singurătatea sunt mai predispuse la o creștere și dezvoltare psihologică decât omologii lor căsătoriți.

"Preocuparea cu pericolele de singurătate poate ascunde avantajele profunde ale singurătății", spune DePaulo. "Este timpul pentru o portretizare mai exactă a oamenilor singuri și a vieții unice - una care recunoaște forțele și rezistența reale ale oamenilor singuri și ceea ce le face viața atât de semnificativă. "Putem obține un" Yaas, regină! " aici sus?

În prezentarea sa, DePaulo a citat un studiu care a constatat dovezi concrete că unii oameni au valoare muncii mult mai semnificative decât cei căsătoriți, iar alții spun că persoanele singure sunt mai conectate cu prietenii și familia. Semnând data viitoare când mama voastră cheamă să ceară, încă o dată, de ce nu sunteți căsătoriți, puteți să-i spuneți: "Pentru că aștept cu nerăbdare aceste discuții pe două săptămâni. "(Un alt lucru la care oamenii singuri sunt mai buni la" sarcasm inteligent ").

DePaulo și-a lămurit și colegii cu privire la lipsa cercetării asupra persoanelor singure. Majoritatea studiilor despre relații utilizează doar simplu ca o modalitate de a le compara cu cuplurile căsătorite, fără a căuta în mod special să învețe despre viața lor ca bărbați și femei independente. Cu toate acestea, DePaulo a reușit să culeagă câteva informații fascinante chiar și din aceste studii, de parcă oamenii care au fost singuri în viața lor arată "un sentiment sporit de autodeterminare" în comparație cu cei căsătoriți și cu cât sunteți mai autosuficienți, cu atât mai puțin probabil că veți fi împotmolit cu emoții negative (rezistentă emoțională AKA). Se pare că toți acești ani de deschidere a borcanelor tale în cele din urmă se răsplătesc.

Există o nevoie imensă de a învăța mai multe despre psihologia de a fi unică, mai ales că există și mai mulți oameni necăsătoriți în SUA acum ca niciodată. Potrivit Biroului Statistic al Muncii, în 2014, 50,2% din populația adultă a națiunii a fost identificată ca fiind una singură. Comparați-l cu anul 1976, când numărul a fost de doar 37,4%. Chiar dacă există o tendință clară față de un singur partid, legile noastre încă copleșesc favorizează oamenii căsătoriți. "Oamenii care se casatoresc au acces la mai mult de 1 000 de beneficii si protectii federale, multe dintre ele financiare", spune DePaulo.Trebuie să ne întrebăm: Guvernul nu a văzut niciodată Sexul și orașul?

În mod evident, există încă un drum lung de parcurs în ceea ce privește recunoașterea legală și culturală a persoanelor singure, dar, sperăm, acest studiu vă va face să vă simțiți puțin mai bine data viitoare când toate cuplurile pe care le cunoașteți vă tratează viața Cathy desene animate.

Șterge-ți Tinder și du-te pe Twitter pentru a ne spune de ce îți place să fii singur! Tweet ne @feminineclub.