Vezi trailer pentru coroană, Netflix's Reportat 100 milioane dolari Dramă de familie regală

Vezi trailer pentru coroană, Netflix's Reportat 100 milioane dolari Dramă de familie regală

Nunta mută (Iulie 2019).

Anonim

Generația noastră poate fi în prezent obsedată de Kate Middleton (primul regal să apară pe coperta unei reviste LGBT), să nu mai vorbim de prințul Harry, prințul George și de adorabila mică Prințesă Charlotte. Dar, înaintea acestor regali mai tineri, era de datoria reginei Elisabeta a II-a să încurajeze imperiul. Dacă v-ați dorit vreodată să priviți în interior viața familiei regale a Angliei, sunteți pe cale să o primiți cu Coroana. Mulțumită Netflix și investiției lor de 100 de milioane de dolari în proiect (serios, se pare că nici o cheltuială nu a fost cruțată), suntem repede în timp să ne întâlnim cu o tânără de 25 de ani, Elizabeth, interpretată de actrița Claire Foy, care este în mod neașteptat împinsă pe tron ​​după ce tatăl ei, regele George VI, moare și unchiul ei abdică tronul pentru dragostea adevărată.

Cu costume și seturi incredibile care ne duc înapoi în 1947, suntem aduse în timpul lui Churchill și al încercării monarhiei de a se aduce în lumea modernă. Concentrându-se pe viața lui Elizabeth ca regină nouă, o nouă soție și o nouă mamă, aceasta este o privire fără precedent asupra trecutului familiei regale.

Scena lui Elizabeth încercând pentru prima dată pe coroană ("Credeți că aș putea împrumuta … să practic?" "Împrumut, mamă? De la cine? Dacă nu e a ta, a cui este?") ai frisoane. Luptele emotionale pe care le are cu sotul ei, jucate de trecutul

Dr. Cine este actorul Matt Smith, care este forțat să îngenuncheze în fața ei și să-și judece loialitatea față de domnia ei? Friscă dublă. Premierând pe Netflix în noiembrie, acesta este cu siguranță un nou favour-watching fave.

Ești încântat să te uiți la

Coroana? Tweet ne @feminineclub! Începeți un nou proiect creativ în acest weekend. Încercați una dintre clasele noastre online GRATUITE astăzi!

(h / t Vanity Fair, fotografii prin The Crown / Netflix)