Afișează Patriotismul tău Ziua Muncii cu Stele de pepene verde

Afișează Patriotismul tău Ziua Muncii cu Stele de pepene verde

Governors, Senators, Diplomats, Jurists, Vice President of the United States (1950s Interviews) (Iulie 2019).

Anonim

Dacă încercați să aflați unde a mers vara, credeți-ne, nu sunteți singuri. La fel de mult ca si dragostea pentru ca vara sa dureze pentru totdeauna, zilele de plajă-bummin "se apropie cu tristețe (dacă nu știți, vă mutați în Florida sau California ASAP). Dar înainte de a obține tot sentimental, există o modalitate de a sărbători zilele câinelui de vară înainte de a-și lua arcul final. Ziua Muncii este 5 septembrie și este ultima sărbătoare mare în care vă puteți bucura și sărbători sezonul de vară. Deci, este timpul să vă luați cocktail-urile de vară sănătoase și să faceți aceste stele drăguțe de pepene verde cu iaurt AF. Făcut cu iaurt de vanilie, pepene verde și fructe de pădure preferate, aceste dulciuri dar dulci vor trata setea ta în timp ce sărbătoresc toate lungi LDW. Verificați mai jos pentru a vedea cum puteți face această gustare rapidă și ușoară înainte de vară ne lasă pentru totdeauna.

Ingrediente:
- jumătate de pepene verde
- 1 recipient de fructe
- 1 iaurt (lucrări grecești sau islandeze)

Instrucțiuni:

1. Îndepărtați pepenele verde în felii cu grosimea de 1-1 1/2 inci. Utilizați un tăietor cookie pentru a crea baza în formă de stea pentru gustări. Așezați-le pe o placă separată.

2. Cu un prosop de hârtie, ușor pat o parte a pepene verde stele pentru a scăpa de o parte din umiditate. Apoi iaurt de vanilie ușor împrăștiat pe partea de sus. După ce curățați cuțitul, luați capătul din spate al cuțitului și îl utilizați pentru a curăța marginile stelelor, astfel încât să nu tăiați pe pepene verde.

3. Așezați afinele și zmeura deasupra și bucurați-vă!

Se taie pepenele verde, facandu-se felii de grosime de 1-1 1/2 inci. Utilizați un tăietor cookie pentru a crea baza în formă de stea pentru gustări.

Cu un prosop de hârtie, ușor pat o parte a pepene verde stele pentru a scăpa de o parte din umiditate. Apoi iaurt de vanilie ușor împrăștiat pe partea de sus. După ce curățați cuțitul, luați capătul din spate al cuțitului și folosiți-l pentru a curăța marginile stelelor.

Așezați afinele deasupra și bucurați-vă!

Vrei să creezi aceste gustări pentru Ziua Muncii? Distribuiți-vă fotografiile cu noi pe Instagram folosind hashtag #iamcreative și tag @feminineclub.