Simone Biles va face istorie în această seară ca primă femeie Gymnast Flag purtător

Simone Biles va face istorie în această seară ca primă femeie Gymnast Flag purtător

Simone Biles Elimination from Dancing with the Stars 24 | LIVE 5-15-17 (Aprilie 2019).

Anonim

În ciuda unora dintre dramele #Lochtegate care au dominat titlurile olimpice în ultima săptămână, waaaay momente mai minunate decât rău: și nu s-au terminat încă! Așa cum ne-a fost captivat de unele dintre titlurile care ies din jocuri, ca și reporterul BBC care mergea pentru aur în momente ciudate, poveștile noastre preferate din Rio nu includ pe nimeni altul decât cel mai nou iubit al Americii, Simone Biles. Adică, Gurl a lovit un sărut de la zdrobirea ei Zac Efron - vorbește despre un moment de neuitat!

Desi nu exista nici o confirmare daca starul in devenire va concura la Dancing With the Stars sau va ateriza un cameo in Doar Little Liars post-olimpice, vă poate spune că medaliatul de aur de 19 ani a fost ales ca purtător de pavilion al echipei SUA pentru ceremonia de închidere de seară, transformând istoria încă o dată ca prima femeie gimnastă care a fost vreodată aleasă pentru onoare. Nu că ea subliniază despre ultimul moment olimpic din 2016! În schimb, Simone a înmuiat razele și a luat în plaje uimitoare Brazilia în timp ce încă mai poate, postând acest împușcat de bikini cu coechipierii Aly Raisman și Madison Kocian, cu titlul "Rio Beach Day. " Veți putea viziona Simone în acțiune (aici speră că va fi un nou Simoji cu ocazia!) În această seară pe

NBC

la ora 20 EST și se va lăuda în gloria ei înainte de a pleca acasă. Noi. Nu se poate. Aștepta. Care a fost momentul tău olimpic de la Rio? Tweet ne @feminineclub. (h / t Timp, fotografie prin Alex Livesey / Getty)