Inspirație elegantă pentru toate decorurile

Inspirație elegantă pentru toate decorurile

Criss Blaziny - Apus (feat. Catalin Coma) (Ep. 9) (Iulie 2019).

Anonim

Fie că vă refaceți decorul sau decorați-vă noile săpături, cel mai bun loc pentru a începe este dormitorul. Mai exact, începeți cu patul. Pentru un singur lucru, a avea un loc de odihnă la sfârșitul unei zile lungi este crucială pentru succesul dvs. #Girlboss. În plus, pentru orice tânăr profesionist sau recent, cu un buget strâns (care trăiește viața Ramen), transformarea patului dvs. în punctul focal al camerei dvs. vă poate ajuta să economisiți câteva dolari pe alte mobilier de dormit. Atunci când este decorat corect, capul dvs. va servi scop dublu ca artă de perete. Indiferent de gustul dvs. de decor - rustic, glam sau boho chic - există un stil de cap de perete care este perfect pentru tine. Citiți mai departe pentru a afla cum să vă modelați.

1. Boho Beauty: Acest pat pământesc, încă vibrant boho-inspirat destul de mult dovedește că băieți boho au mai multă distracție. Căutați un tablou care are sculpturi bogate și detalii neașteptate. O tapițerie colorată sau o aripă de fereastră deasupra capului vă va ajuta să încadrați patul și să atrageți atenția asupra acestor detalii. (via Oh Dragul Drea Blog)

2. DIY Headboard: Aveți vise mari să călătoriți în lume. Creați un fond de inspirație inspirat la nivel mondial pentru dormitor, pentru a vă ajuta să vă mâncați mâncarea în timp ce economisiți. Așezați o tapițerie țesută pe capul tău pentru a da o privire complet nouă. Adăugați mai întâi o mică pernă, pentru ao face mai confortabilă. (prin servicii de menaj bune)

3. Copilul iubirii familiei Regina Petal Capul natural (489 dolari): Fii regina locuinței tale, cu acest capăt elegant, boem, în formă de petale. Din moment ce capul face o declarație regală pe cont propriu, simplificați așternutul dvs. cu foi albe curate și visați în timp ce purtați coroana de flori.

4. Preppy Sleeper: Dacă sunteți tipul de gal care face un pic de pregătire în pasul său de zi cu zi, probabil că unul se va face același lucru atunci când vine vorba de decor acasă. Visezi în culori, așa că atunci când vine vorba de stilul tău de pat, fiți îndrăzneți și apropiați luminile florale luminoase cu brațele deschise. Acest cap de tavan de floare de floare se joacă bine cu un perete roz îndrăgit și o lampă de cobalt. (prin intermediul lui Caitlin Wilson)

5. Collegiate și confortabile: Printurile destul de florale se întâlnesc cu un chevron mute pentru un aspect care atrage interes fără copleșitoare. Optați pentru un set subtil de foi albe, pentru a permite modelului de jucărie să joace cu acele perne decorative confortabile. (prin intermediul lui Caitlin Wilson)

6. DIY Birch Wood Woodboard: Sunteți întotdeauna cu un pas înainte în jocul de modă. Când începeți să creați un spațiu de dormit modern, gândiți-vă în afara casetei. Combină texturile și modelele, dar păstrează paleta de culori simplă. Acest design din lemn și vopsea albă arată și se simte fără efort. (prin EHow)

7. Glamour and Elegance: Farmecul este în detalii cu acest aspect uimitor care este potrivit pentru o regină. Tabla de aur și atelier face o declarație pe cont propriu, deci veți avea nevoie de foarte puține lucrări de artă.Puteți să aveți tort și să dormiți și în sfârșit! (prin The Darling Detaliu)

8. Art Deco Meets Mod Headboard: Formele elegante și tonurile întunecate sunt cu adevărat esența stilului elegant, modern. Utilizați tapetul pentru a face o declarație îndrăzneață în spatele unui tablou de metal negru sau auriu. (prin AD Lifestyle)

9. Industriale Rustic: Respirați

. Decorul rustic poate fi amestecat cu un aspect rafinat sau industrial. Indiferent dacă vă decideți să faceți DIY sau cumpărați un panou de lemn recuperat, adăugând elemente simple (cum ar fi lumini de cupru suspendate) creează un echilibru frumos între industrie și homey. (prin blogul Lindsay Marcella)

10. Vibesuri rustice moderne: Intră în ton cu tine și cu natura. Din fericire, acest aspect necesită foarte puțin material, dincolo de capul curat din lemn și suporturile potrivite. Cuplați metalele cu capul din lemn pentru a vă face viziunea pop. (prin blogul Zahăr și țesături)

11. Mai puțin este mai mult: Când vine vorba de decorarea camerei dvs., chiar dacă sunteți pe un buget, minimul poate fi mai mult. Având un cap de desen ochi este o alternativă excelentă pentru a salva pe alte decoratiuni / mobilier de cameră. Amintiți-vă, dacă mergeți cu aspectul minimal, adăugați câteva perne de formulare și aruncați în amestec. Suspendarea unei imagini simple, dar șic, deasupra patului dvs., poate fi o bună atingere. Mai puțin este mai mult și, de cele mai multe ori, mai puțin este suficient. (prin blogul Design Lovefest)

12. Alama minimal: Ieșirea din cămine și alte spații comune de locuit de la colegiu nu înseamnă exact că ați renunțat la comportamentul tineresc. Jazz un cap de alamă frumos, cu un banner răcoros DIY. Așezați-vă selecțiile de perne pentru a corespunde culorilor banner-ului dvs. pentru un look preppy care vă va face să doriți să atingeți amânarea. (prin intermediul lui Lauren Conrad)

13. Modest Glam: Un cap de tabla alba poate fi optiunea ta de optiune atunci cand iei in considerare o tema minima a dormitorului. Cu adevărat, nimic nu este mai deștept decît să se ducă să doarmă într-un pat de pluș alb, înțepenit de un cap de lucru ușor detaliat. Vei dormi pe norul nouă. (prin intermediul a patru generații, o singură acoperiș)

Căutați mai multe idei de pat și idei de decor? Urmăriți-ne pe Pinterest.