Rațiunea medicală surprinzătoare Puteți beneficia de Venom Spider

Rațiunea medicală surprinzătoare Puteți beneficia de Venom Spider

Author, Journalist, Stand-Up Comedian: Paul Krassner Interview - Political Comedy (Martie 2019).

Anonim

Dacă părul de pe brațele voastre sa ridicat doar de la * citit * despre păianjeni, nu sunteți singuri. Se estimează că milioane de oameni se confruntă cu o frică nebănuită de păianjeni. In timp ce acestea pot fi cu siguranta infricosatoare, aceste crawlere creepy pot avea o solutie pentru o problema de sanatate care afecteaza 15 la suta din populatie: Sindromul intestinului iritabil (IBS).

Deseori numită tulburare a intestinului cerebral, IBS este o boală care se crede că este provocată sau exacerbată de stres, anxietate sau traume emoționale. Cei care suferă de IBS suferă de dureri de stomac intense, de balonare și de schimbări imprevizibile în obiceiurile intestinale. Aceste reacții adverse dureroase pot avea un impact sever asupra vieții cuiva, inclusiv modul în care cineva mănâncă, călătorește sau chiar funcționează zilnic.

Pentru că medicii încă nu știu ce cauzează IBS, nu au existat tratamente eficiente - până acum. Într-un studiu recent publicat în Natura și condus de Dr. Jeremiah Osteen, un fiziolog de la Universitatea din California San Francisco, sa descoperit că toxinele purtate de tarantula starburstă Togo au stimulat nervii sensori rari răspunzători de IBS durere. Până de curând, oamenii de știință nu au reușit să localizeze acești nervi rare și, prin urmare, s-au străduit să-și regleze sensibilitatea. Dar, prin injectarea toxinei tarantulei in aceste nervi, Osteen si echipa sa au fost capabili sa inteleaga exact cum reactioneaza la durere, oferindu-le o perspectiva asupra modului in care sa trateze eficient IBS.

În plus față de IBS, cercetătorii cred, de asemenea, că veninul tarantulei poate ajuta la tratarea epilepsiei, autismului și chiar bolii Alzheimer, deoarece dezvoltarea lor este asociată cu aceiași nervi ca IBS. Încurajată de aceste constatări, Osteen și echipa sa planifică să continue să studieze veninul de păianjen pentru a identifica mecanisme și tratamente dureroase suplimentare.

În timp ce s-ar putea să nu ne pregătim pentru injecții cu venin de păianjen în curând, această descoperire promițătoare va ajuta, sperăm, milioane de oameni într-o zi să găsească scutire de IBS, durere cronică și alte boli.

Ați încerca veninul de păianjen pentru ameliorarea durerii? Anunță-ne @feminineclub!

(Fotografii prin Getty)