Mama tăriei Lipinski a dat cel mai mare cadou din întreaga ei zi de nuntă

Mama tăriei Lipinski a dat cel mai mare cadou din întreaga ei zi de nuntă

Doar Harul Tau m-a ridicat de-atatea ori...cantare (Ianuarie 2019).

Anonim

Figurina de aur, patinatoarea Tara Lipinski a avut un moment sa rivalizeze cu o mare victorie olimpica la Jocurile din Japonia din 1998, la producătorul sportiv Fox Todd Kapostasy într-o ceremonie super-dulce de Sud.

Cuplul, care sa întâlnit în 2015 când Lipinski și-a dat viitorul, a primit un premiu la Sports Emmys, a mers pe culoarul de la Middleton Place din Charleston, Carolina de Sud. Potrivit lui Oameni , Olimpia de 35 de ani a fost uimită într-o rochie Reem Acra, completată cu o fustă de tul de 20 de picioare, pe care a împerecheat cu tocurile lui Charlotte Olympia.

Alte detalii dulci de la ceremonie au inclus felinare, domnișoare de onoare în coroane de flori și coșuri de flori care au fost făcute de mână de către mama lui Lipinski. Înainte de ceremonie, mama miresei, căreia îi este foarte aproape, ia dat de asemenea "cel mai frumos dar" care părea direct dintr-un basm.

"Din ziua în care m-am născut până în ziua în care m-am căsătorit, ea a scris într-o carte despre călătoria noastră împreună ca mamă și fiică. Lacrimi sfinte! "A scris Lipinski. Lacrimi sfinte are dreptate - un cadou uimitor!

Mama Lipinski nu a fost singura persoană apropiată și dragă care a împărtășit bucuria cuplului fericit: Lista lor de oaspeți a inclus și o mulțime de oameni de seamă din lumea sportivă, cum ar fi fostii antrenori olimpici, sportivul Andrea Joyce, skater Johnny Weir, care a îndepărtat funcțiile "de onoare" în timp ce purta o floare foarte specială de la BFF. Lipinski a postat fotografia de mai sus, scriind: "@johnnygweir o mică surpriză pe care mi-am făcut-o astăzi. Te iubesc, partenerul meu în crimă. Să mergem și să ne căsătorim! ! # TNTmeant2be "

În urma marelui eveniment, oaspeții au luat masa într-un meniu sudic creat de Cru Catering, cu" aplicații atent pregătite, cină și un meniu special noaptea târziu ", care includeau pui prăjit și vafe conul de vafe ambalat cu remoulade de șuncă de arțar. YUM!

Locul de desfășurare a fost acoperit cu "trandafiri și dantele frumoase în orice loc! "În funcție de oaspetele Erin Lockwood, cu trandafirii menționați venind de la Jackson Durham Events. În săptămânile care au durat până în ziua cea mare, Lipinski a dezvăluit că ar exista "o mulțime de creme, culori deschise, atingeri de verde cu flori, așa că avem orhidee și trandafiri pe trandafiri pe trandafiri" pentru a face pentru visul ei "nuntă ultra-romantică . "

Pare a fi și visul lui Kapostasy, în timp ce el a postat o fotografie dulce de la mireasa lui Lipinski la pagina lui cu două săptămâni înainte, scriind:" La mulți ani până la sfârșitul liniei pentru mine. Două săptămâni și o să-mi petrec restul vieții cu asta. Te rog, te rog, Doamne, te rog, ajunge la 24 iunie înainte de a-și schimba mintea. "

Se pare că și-a dorit! Felicitări, voi doi!

Vrei o nuntă de Sud? Tweet ne @feminineclub.

(h / t E !. Fotografie prin @taralipinski + Todd Warshaw / Getty)