Taylor Swift cântărește în videoclipurile lui Kanye

Taylor Swift cântărește în videoclipurile lui Kanye

Zayn - PillowTalk PARODY! Key of Awesome #107 (Martie 2019).

Anonim

În cazul în care te-ai ascuns sub o stâncă în ultimele două zile sau te-ai bucurat de festivitățile unui weekend mândru de mândrie woo-hoo!), știi totul despre cea mai recentă versiune video a lui Kanye West pentru melodia lui, "Famous. "Lansat vineri noaptea târziu într-o mulțime plină de muzică la The Forum din Los Angeles, filmul controversat a fost inspirat de pictura lui Vincent Desiderio," Sleep ", și a prezentat modele de ceară de o mulțime de celebrități care au coborât într-un pat … și un timp incomod, up-uri ale părților corpului lor nud. Printre celebritățile incluse au fost Kanye însuși, soția Kim, fostul președinte George W. Bush, cântăreața Rihanna și fostul ei, cântăreața Chris Brown, candidatul la președinție Donald Trump, redactorul-șef Vogue Anna Wintour iubita lui Amber Rose și, desigur, Taylor Swift.

În afară de Chris Brown și un reprezentant al lui Bush, cei mai mulți dintre cei descriși în videoclip au ținut respectabil mama. Se pare că nimeni nu este dispus să-i dea Kanye atenția pe care o dorește cu disperare. Dar acum, potrivit site-ului de bârfă Viața Hollywood, cineva care se apropie de Taylor Swift a venit să vorbească în numele lui Taylor. Site-ul raportează că sursa îl descrie pe Taylor ca pe un sentiment "uluit, trădat și dincolo de frustrarea lui Kanye. Este ca un coșmar complet. "Noua iubire a lui Taylor, Tom Hiddleston, este chiar mai nervoasă și, în conformitate cu Hollywood Life, crede că Kanye este" fără clasă. "În timp ce noi nu am auzit încă nimic de la Taylor sau Tom în mod direct, cu siguranță ar avea sens că vor fi supărați. Ambele, totuși, par să ia drumul cel mare pentru moment.

Kanye a explicat într-un interviu cu

Vanity Fair că videoclipul nu a fost destinat să susțină sau să pună pe picioare pe oricare dintre cei prezenți, ci mai degrabă să comenteze natura faimei. Cu toate acestea, după cum a sugerat un tweet după lansarea videoclipului, adevăratele sale intenții ar putea fi mult mai simple: să provoace atenție, fie bună sau rea. Crezi că Taylor ar trebui să lanseze o declarație oficială despre videoclipul "Famous" sau să lase momentul să treacă? Spune-ne @feminineclub!

(h / t Complex. Fotografii prin Mark Davis, Mike Windle + Kevin Winter / Getty)