Există o listă de așteptare de 400 de persoane pentru acești urși cu gust de aromă rosii

Există o listă de așteptare de 400 de persoane pentru acești urși cu gust de aromă rosii

885-2 Protect Our Home with L.O.V.E., Multi-subtitles (Martie 2019).

Anonim

Urșii de gumă nu mai sunt doar pentru copii (dacă au fost vreodată, prieteni, bomboane, împușcăturile făcând petrecerea începută, iar urșii de șampanie ștampilați clasificând articulația. Dar dacă nu sunteți dornici să faceți tratamentele tipice, atunci puteți să comandați doar acești urși gosmoși cu aromă rosé. Asta este, dacă sunteți dispus să fiți la fel de răbdători ca cei peste 400 de alți peeps care se află pe lista de așteptare.

Sugarfina, un boutique de bomboane de înaltă calitate, oferă totul, de la Peach Bellini Candies ($ 3 +) și Pale Ale Pints ​​($ 8 +) la Martini Olive Almonds ($ 3 +) și Jamaican Rum Snowballs de alte opțiuni delish. Fiecare oferă o picătură gustoasă de yumminess de zahăr îmbibată cu bunătate caldă.

Dar gumelele de la Rosé sunt toate furie în acest moment. La 8 dolari. 50 pe cutie, tratamentele vor deveni disponibile la nivel național la 30 iunie, făcându-le alegerea perfectă pentru orice ocazie de vară. Dar dacă doriți mai devreme decât mai târziu, atunci va trebui să intrați în lista de așteptare acum (la roseallday @ sugarfina.com), deoarece, potrivit rapoartelor, este deja în jur de 400 de nume lungi. Yowza!

Dacă nu doriți să așteptați atât de mult, puteți să le faceți întotdeauna, ceea ce va impresiona cu siguranță pe toți prietenii voștri de alcool.

Sunteți dispus să așteptați o listă de așteptare foarte lungă pentru un tratament popular? Tweet ne @feminineclub!

(agitația h / t, fotografii prin Sugarfina)