Există o cafenea tematică Harry Potter și este la fel de magică pe măsură ce vă puteți imagina

Există o cafenea tematică Harry Potter și este la fel de magică pe măsură ce vă puteți imagina

Meet Corliss Archer: Beauty Contest / Mr. Archer's Client Suing / Corliss Decides Dexter's Future (Aprilie 2019).

Anonim

Suntem încă îndoiți de faptul că încă trei cărți Harry Potter sunt pe drum (și da, le poți citi TOTAL după vârsta de 30 de ani), ca să spunem că suntem încântați de noua carte Harry Potter cu tematica Hogwarts din Islamabad, Pakistan, este o subestimare serioasă.

Deși nu este exact aruncarea de piatră care ar putea fi Starbucks (mai ales că acum poți să-ți aduci la domiciliu spicele de lemne de dovleac) sau cât mai aproape de această versiune Nevada, crede-ne când spunem, locul ăsta este SERIOZ de răceală.

Deținute de doi frați, Hassan și Hader Khan, care au crescut cu entuziasmul cu seria Potter, frații au spus că Huffington Post au vrut să facă visele următorului Potterhead să devină realitate. "Păi … majoritatea dintre ei. Așa cum au menționat la priză, ei înșiși au fost dezamăgiți când, la 11 ani, "am stat într-un colț al casei noastre, cu speranța că o bufniță va atinge ferestrele noastre cu o scrisoare în orice moment; dar nu sa întâmplat niciodată. "

În timp ce nu suntem siguri că frații au produs bufnițe reale, ei produc niște sucuri magice - băuturi cum ar fi Gloria Roșie a Leului Roșu sau Răpirea lui Ravenclaw. Alimentele, cum ar fi aperitivul "Marele sărbătoare" sau "Tortul interzis" (ooh!) Sunt de asemenea servite împreună cu untdelemnul de casă și, dacă veniți … subțiri, să nu vă îngrijorați - există haine de casă și vrăjitoare de păpuși,.

Decorul este ceea ce suflă cu adevărat în mintea noastră, totuși, chiar și cu cele mai mici detalii pe care le-am urmat. De la lumânările plutitoare până la peretele de perete al primei pagini a seriei pentru a vă reaminti de ce te-ai îndrăgostit de poveste, nu a mai rămas nici o "piatră" (a lua-o?). cartea lui DREAM.

Pur și simplu avem o mică solicitare, adolescentă, mică: Adu această minunată în străinătate?

Ai să călătorești pentru a vedea acest minunat loc? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub!

(h / t Cosmpolitan, fotografii prin Hogwarts Cafe)