Există un triunghi de dragoste care se întâmplă între Simone Biles, Zac Efron și BF

Există un triunghi de dragoste care se întâmplă între Simone Biles, Zac Efron și BF

"New World Order Bible Versions" Full Movie with Subtitles (Iulie 2019).

Anonim

Simone Biles are cu siguranță timpul de viață la Jocurile Olimpice din 2016, agățându-se cu #girlsquad-ul ei Taylor Swift și primele oportunități (ca și cum te-ai îndrepta spre lumea lui Doar Little Liars). Ca și cum câștigarea mai multor medalii nu a fost destul de uimitoare (du-te, fată, du-te!), Acum are două dintre cele mai fierbinți bucăți din jur care se luptă pentru ea. Desi este distractiv, desigur, celeb cutie Zac Efron si gimnastul olimpic Arthur Mariano (care a fost mentionat ca "iubitul brazilian" al lui Simone) se lupta pentru atentia si afectiunea lui Biles.

Simone și Arthur ne-au făcut să ne lăsăm lăudați de adorabilitatea lor de când au început jocurile, să posteze poze împreună și să-și trimită reciproc mesaje de sprijin și felicitări. Serios, cei doi sunt la fel de dulci ca sunt atleți talentați.

În timp ce Simone îl numește pe Arthur "iubitul ei brazilian", el se întoarce cu mesaje care îi admirau mesaje precum: "Congrats BABE! Faceți o treabă uimitoare aici la Jocurile Olimpice. Mulțimea și toți brazilienii (inclusiv mine) te iubesc! Cu toate acestea, când Simone a anunțat că are o altă zdrobi, de data aceasta actorul Zac Efron, steaua însăși a zburat la Rio pentru a-și întâlni admiratorul.

Și se pare că este la fel de rănit.

Deși Simone este cu siguranță pe noul nor, în timp ce se apleacă în atenția a doi cutitari abtaști, pe care cei doi nu-i doresc să le împărtășească. Arthur a postat un nou pic de el însuși, oferindu-i lui Simone un sărut mare, alături de o îmbrățișare de ridicare cu legenda "Hey @zacefron am văzut-o mai întâi … Ea este fata mea …" Desigur, el a trebuit să adauge o dragoste pentru Simone, spunând: "Mândru de tine Simone! Sunteți fenomenal în întreaga lume și special. Ai făcut istorie. Te iubesc. "

Lucky gal! Și o merită total.

Îți iubești triunghiul de dragoste Simone, Zac și Arthur? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Elle, fotografii prin Alex Livesey / Getty)