Aceste 11 băuturi rapide și ușoare sunt cele pentru prânz

Aceste 11 băuturi rapide și ușoare sunt cele pentru prânz

Morning Routine Life Hacks - 35 Life Hacks and DIY Projects You Need to Try! (Iulie 2019).

Anonim

Băuturile de bunătăți sănătoase sunt toate furie în 2016. Nu am putut derula prin Instagram fără a vedea un bajillion colorate acai boluri și, pentru că felurile simple de mâncare sănătoasă sunt bombe, bolurile lui Buddha au fost un succes zdrobitor. Dar, în ultima vreme, febra noastră de castravete (pronunțată "POH-keh") este la un nivel înalt. Această favoare hawaiană a fost în jur de secole, dar devine tot furia în zonele principale și pentru un motiv foarte bun: este hrănitoare și chiar delectabilă. Este, de asemenea, o masă rapidă și ușoară de pregătit, deci mergeți mai departe și adăugați-o la lista de prânzuri de prânz, pentru că aceste 11 boluri vor face pauza de prânz până la nivelul următor.

1. Spicy Wild Alaska Sockeye Salam Poke Bowls: Colegii dvs. vor avea invidie de prăjituri răi când te văd așezat cu un castron irezistibil al acestor lucruri bune. Sigur, arată gourmet, dar este foarte ușor să punem împreună. Acest fruct de mare proaspăt este aruncat într-un amestec de condimente, tang și dulceață care vă va face să uitați de supă și sandvișuri pentru totdeauna. (prin Jessica Gavin)

2. Ahi Tuna Poke Rice Bowl: Cu puțin sau deloc efort, acest castron fantezist de pietre va impresiona cu ușurință. Este perfect pentru acele zile fierbinți când nu vă simțiți ca și gatit și suficient de simplu pentru a vă îmbogăți ca un prânz nutritiv. Doar feriți-vă - toți ochii vor fi în locul tău și în timp ce încerci să-ți savurezi prânzul în pace. (prin Bourbon și Honey)

3. Somon Poke cu sos Togarashi cremos: Obsessing peste minunat delicios, care este castron bolt, este ușor, și comanda pentru scoateți de fiecare dată când nu simți că gătitul este ambreiaj. Cu toate acestea, puteți face acest bol de somon cuțit la domiciliu într-un cinch. Și acea picătură de togarashi? A muri pentru! (prin gatit cu inele de cocktail)

4. Tofu Poke Bowl cu morcovi de glazură de susan: Unde există o voință, există o cale - iar vegetarienii întotdeauna găsesc o cale. Tofu înlocuiește peștele crud în această creație delicioasă. Dacă vă aflați în gătitul mare în zilele de duminică, acest lucru este ideal. Cu totul gătit și pregătit în prealabil, combinând o lingură de cereale cu proteine, legume și sosuri, este toata această masă ușoară presupune. (prin Hello Glow)

5. Tuna Poke: Uneori un fel de fel de mâncare este atât de bun, încât nu-l puteți ajuta decât să-l mestecați cu un zâmbet uriaș pe față. Aceasta este una dintre aceste feluri de mâncare. Catifea Tonul de galben este aruncat cu ceapa clara intr-un amestec parfumat, dulce si de nuci, apoi acoperit cu inamona. Ce mod minunat de a schimba lucrurile! (prin nr. rețete)

6. Poke Bowl: Această rețetă dovedește că bolurile cu picior sunt menite să fie personalizate după preferințele dvs. Schimbați peștele, ingredientele, legumele și sosul de finisare cu ceea ce pluteste barca - posibilitățile sunt nesfârșite și rezultatul este întotdeauna nemaipomenit. La urma urmei, este greu să te înșeli cu pește proaspăt, ingrediente clare și un sos care se lauda cu umami pe care-l adorăm.(prin poftele lui Kirby)

7. Adâncurile vegetale Ananasul Poke Bowls: Nu există nici un fel de gătit implicat în acest castron prietenos cu legume, și suntem cu mult în jos cu asta. Fie că este prea fierbinte pentru a găti, fie că sunteți prea leneș, această rețetă face totul bine cu ansamblul său de întreținere redus și cu factorul de aromă de înaltă calitate. Mănâncă - ieși afară și bucură-te de un soare! (prin intermediul programului Live Eat Learn)

8. Hawaiian Ahi Tuna Poke Bowl: Bolile Poke pot fi delicioase in cele mai simple forme, dar uneori doar vrem sa mancam TOATE lucrurile. Atunci când un castron cu pietre prețioase, cum ar fi acest lucru, vine la îndemână. Această creație este proaspătă, rapidă, sănătoasă și într-adevăr flippin "bună. Probabil că vei fi supărat când se va termina. (prin recolta semipreparată)

9. Pernod Salam Poke Bowls: Se spune că nu se poate mizeria cu un lucru bun, dar atunci când creativitatea lovește, poate fi greu de ținut înapoi. În acest caz, suntem plini de mizerie. Utilizarea sofisticată a Pernod adaugă un frumos continental continent acestui bolț frumos de somon. (prin Fix Feast Flair)

10. Shoyu Ahi Poke: Bucurați-vă de o mușcătură și faceți o excursie la paradisul poke cu acest vas simplu, dar foarte aromat, de ton proaspăt ahi, aruncat în shoyu. Peștele este destinat să marinare timp de cel puțin o oră, așa că pregătiți-l într-o săptămână și luați-l la lucru vă garantează un prânz delicios și satisfăcător. (prin simpla apăsare în jurul bucătăriei)

11. DIY Poke Bowls: Acum, când dori TOATE bolurile, ar trebui să arunci un pranz de prăjit - și să ne invităm pe toți. Invită-ți băieții peste tine și, împreună, creează o bară de prăjit, cu toate fixintele vise. (prin Ceea ce este Gabby Cooking?) Pentru mai multe idei rapide + ușor de prânz, urmați-ne pe

Pinterest!