Aceste 7 Cocktail-uri pentru iaurt În principiu, face-ți băutura un aliment de sănătate

Aceste 7 Cocktail-uri pentru iaurt În principiu, face-ți băutura un aliment de sănătate

Marina Fedorenko Practici de aplicare a Conceptului de Sanatate,Coral (Iulie 2019).

Anonim

Iaurtul este numit de multe nume: alimente de sănătate, înlocuitor de înghețată, mic dejun, sursă de proteine ​​și … ingredient de cocktail?! Da, acest produs lactat bogat în proteine ​​și probiotice este cea mai nouă frontieră de aromă și textură pentru mixologii profesioniști și pentru un motiv bun. Iaurtul este dulce, cremoasă și subțire, făcându-l o sursă ideală de dimensiuni pentru cocktail-uri și piureuri alcoolice. Încercați unul din aceste șapte cocktailuri de iaurt pentru următoarea oră fericită și puteți spune fără rezerve: "Este bine pentru mine! Are probiotice! „

1. Cantaloupe Boozy Smoothie Shooters: Acești mici shooters sunt perfecte pentru a servi la petreceri și adunări. În afară de a fi super-drăguți, sunt împachetați cu aromele dulci de pepene galben, suc de lămâie și iaurt grecesc - și, bineînțeles, cu vopsea. (prin noi nu suntem Martha)

2. Mimosa Smoothie: Uh, serios, de ce nu sunt mimoza smulind un lucru mai mare? Nu este nimic care să nu-i placă această combinație de DOUĂ dintre băuturile noastre preferate. În plus, aveți nevoie doar de trei ingrediente: sampanie, iaurt de vanilie și suc de portocale. (prin intermediul locuinței din lemn de lămâie)

3. Gin, Jam and Cocktail de iaurt: Această creație folosește gin, gem de chili, iaurt grecesc, lămâie, sirop de mere și menta pentru a crea un cocktail rafinat și răcoritor pentru plăcerea de a vă bea. Echilibrul său de picant (în gemul de chili) și rece (în menta) îl face multidimensional și perfect echilibrat. (via sincer YUM)

4. Vanilie Cocktail pentru iaurt: Acest amestec de vanilie, caise și scorțișoară nu este de fapt gustos, dar cu siguranță * ar trebui * să fie! Tot ce trebuie să faceți este să adăugați un pic de lichior de vanilie sau de rom. Bazat pe o rețetă tradițională ucraineană, această băutură prezintă dulceața vaniliei și a caisei cu confortul scorțișoarei. (prin Yummly)

5. Miere de cocktail cu lămâie cu iaurt grecesc Fizz: Acest cocktail joacă cremătura iaurtului, folosindu-l alături de albușul de ou pentru a crea un spumos spumos care acoperă un amestec de sirop de miere, suc de lămâie, vodcă, suc de portocale și menta. (via The Greton Greton)

6. Iaurt Cocktail de Berry: Aceasta este o altă băutură virgină care credem că ar putea face * SO * bine cu puțină băutură. Acesta conține o mulțime de fructe proaspete (pere, căpșuni și afine, pentru a fi exacte), alături de iaurt, menta și sirop simplu. Adăugați doar o spritz de vodcă pentru a face parte din material. (prin Tefal)

7. Boozy Smoothie: Smoothies spiked with booze sunt un clasic de vară, dar acesta utilizează iaurt pentru oomph suplimentar. Este făcută și cu vin alb, făcându-l singurul cocktail pe bază de vin pe lista noastră (puncte de sănătate bonus, amiright?) (Via Lilies și Loafers)

Vrei și retete mai frumoase și delicioase? Urmăriți-ne pe Pinterest!