Acestea sunt cele mai bune 10 coafuri de celebritate ale săptămânii

Acestea sunt cele mai bune 10 coafuri de celebritate ale săptămânii

DIY Hairstyles! Hair Tutorial with 10 DIY Quick Hairstyles for School & 10 DIY Hair Accessories (Aprilie 2019).

Anonim

O altă săptămână înseamnă o altă doză de știri despre celebrități și, mai important, părul celebrității. În cazul în care ați pierdut-o săptămâna aceasta, MTV dă lui Kanye patru minute să facă tot ce vrea la VMA-uri în acest an, Hiddleswift a dispărut și imperiul kitului de buze Kylie continuă să crească. Să nu mai vorbim de toate coafurile de celebritate care vin cu toate aceste știri. Săptămâna aceasta se referă la valuri, lucrări de colorare și împletituri în toate formele sale. De la Bad Girl RiRi la Kardashian al săptămânii, parcurgeți loviturile de păr preferate pentru a vă inspira pentru vizita următoare a salonului.

1. Rihanna: Bronde este una dintre culorile noastre preferate în acest sezon, și care mai bine să-l sport decât fată noastră preferată bună a mers rău, Rihanna. Ne place cât de jucăușă e cu părul ei. Această perucă de lob de bronz critică schimbările de toamnă și DGAF.

2. Tinashe: Blocurile 2 pe sunt la fel de mătăsos ca și vocea ei în ultimul său post din Instagram. Fetele cu ochelari, luați notă și încercați valuri mediante pentru următoarea dvs. "back-to-school".

3. Sofia Richie: fiica lui Lionel Richie, Sofia, a făcut săptămâna trecută titluri pentru un anumit incident care implică Instagramul deja șters al lui Justin Bieber. Cu toate acestea, ea se ridică deasupra dramei cu rădăcini întunecate și cu un lob proaspăt tăiat.

4. Khloe Kardashian: Nu ar fi o rochie de păr de celebritate Instagram fără un membru al clanului Kardashian / Jenner, nu-i așa? În această săptămână, Khloe K a luat-o pe Insta pentru a-și împărtăși o clipă de anunțuri în care a stârnit niște păr răcoritoare. Data viitoare când trebuie să părăsiți casa cu părul umed, nu-l transpirați. Slick înapoi și aveți un stil. Într-o altă notă - pantofii ei!

5. Chrissy Teigen: Nu numai că sunt Chrissy, John și micile lor scopuri de familie în această fotografie, dar breastele lui Chrissy sunt, bine, bangin '. Sari peste bretele de dimensiuni mari - ar putea fi stilul distractiv pe care trebuie să-l încerci în această toamnă.

6. Ayesha Curry: de la carti de bucate la parul ucigas, Ayesha poate face totul. Panglici sunt toate furia în acest sezon, și ne place Ayesha varietate laterală urât. Trageți niște toroane pe partea superioară și laterală a capului pentru o privire capricioasă.

7. Hailey Baldwin: modelul Hailey Baldwin sa dus la Instagram pentru a-și arăta noul stil. Flipped-ul sub-capete și partea de mijloc ne dau vibrații majore din anii '60 și îl săpăm. Dacă acesta este ceea ce arată părul după dezbrăcare, aduceți-vă durerea.

8. Sarah Snyder: prietena modelului și a lui Jayden Smith, Sarah Snyder, nu se teme de stiluri neconvenționale. Aici, ea pietre ciopârțuie tăiată de panglici franceză pentru sfârșitul verii perfecte perfecte pentru fete.

9. Ali Fedotowsky: Alum Bachelorette Ali a stăpânit bunica romantică scăzută. Luați o lecție de stil de la ea curling piesele din față cu un fier plat sau bagheta curling pentru valuri subtile.

10. Gabriella Union: Femeia noastră Gabby a îmbrăcat câteva săptămâni în serios. Ea face o nouă întoarcere pe cornrows cu diferite lățimi și împletituri groase. Pentru cineva care de obicei poartă stiluri drepte, este interesant să vezi această transformare a stilului. Sperăm să-i vedem piatra aceasta pe următoarea apariție a covorului roșu.

Vrei mai multe goluri de păr? Urmați-ne pe Pinterest pentru mai mult stil inspo!