Acestea sunt piesele pe care nu ar trebui să le jucați la nunta

Acestea sunt piesele pe care nu ar trebui să le jucați la nunta

Dani Mocanu - Smecher si frumos ( Oficial Video ) HiT 2018 (Aprilie 2019).

Anonim

Toti avem cantece care apar pe radio pe care tocmai le avem * Dar aceste melodii se traduc într-adevăr în idei bune la nunți? Danny Chaimson de la Golden Coast All Stars (LA) și de la Gold Coast All Stars (Chicago) este aici pentru a vă informa de ce melodiile dvs. preferate de cântări ar putea fi cel mai bine lăsate de pe lista de nunți. Dar să nu vă faceți griji, el are o alternativă pentru fiecare dintre ele, care este garantat pentru a obține invitați dvs. pompate și dans toată noaptea! Iată primele cinci melodii care nu se joacă la nunta ta.

1. " Am avut o senzație de The Black Eyed Peas: Este o regulă bună pentru a evita cântecele de nuntă care au fost jucate mai mult - și în ultimii câțiva ani aceasta a fost la top al topurilor, ceea ce înseamnă că este în partea de sus a acestei liste! Dacă ai nevoie de o melodie optimistă, ești mai bine să joci "Uptown Funk. „

2. "Bună ziua" de Adele: Chiar dacă a fost un succes masiv în acest an și ați putea să-l iubiți, jucând-o în mijlocul petrecerii dvs. de dans ar putea fi un downer major. În schimb, jucați "Noi suntem tineri", de Distracție. Are o atmosfera similara, dar canta de inspiratie pastreaza petrecerea.

3. "Septembrie" de E arth, Wind and Fire: Acesta este un cântec grozav, dar a devenit aproape un cântec nunta cliseu în acest moment - optează pentru funkier și mai puțin jucat "Shining Star" căutați un cântec de pământ, vânt și foc.

4. "Vanatoarea fetei" de Van Morrison: Un alt cântec grozav care a fost, din păcate, jucat la moarte. Există atât de multe alte melodii apreciate de Van Morrison, pentru a juca în loc ca oaspeții dvs. să nu fi auzit de un milion de ori înainte: "Domino", "Wild Night" și "Blue Money", pentru a numi câteva.

5. Donna Summer: În loc să vă încheiați nunta cu această alegere evidentă, mergeți cu un rocker antrenor-in-air, cum ar fi "Purple Rain" sau "Hey Jude" pentru a aduce cu adevărat în jos casa.

Căutați mai multe sfaturi și idei pentru nunta dvs.? Verificați toate lucrurile Feminine Club Nunti , si urmati-ne pe Pinterest pentru mai frumos + inspi de nunta creative.