Aceste orașe au un deficit de cărți pentru copii - Iată cum puteți ajuta

Aceste orașe au un deficit de cărți pentru copii - Iată cum puteți ajuta

МОНАХ и БЕС / Смотреть весь фильм HD (Aprilie 2019).

Anonim

Citirea este astfel o parte importantă a copilăriei. De la cărți de copii frumos ilustrate la romane LGBTQ YA, cărțile reprezintă o modalitate pentru copii de a-și dezvolta imaginația bogată, a-și extinde vederile asupra lumii și a afla cine doresc să fie în lume. Dar nu toți copiii din această țară au acces egal la aceste aventuri îmbogățite. Un nou studiu realizat de Școala Steinhardt din New York University (NYU) a constatat că trei orașe, în special, sunt "deserturile cărților", cartiere AKA cu venituri mici, în care există lipsuri majore de cărți pentru copii: Detroit, DC și LA.

Cercetătorii au analizat două comunități în fiecare oraș: una categorizată ca sărăcie înaltă (40% din persoanele care trăiesc în sărăcie) și una ca o comunitate de frontieră sărăcită (sărăcia de 18-40%). Ei au numărat numărul de cărți, reviste și ziare de vânzare în locații din fiecare cartier și au descoperit că trei din cele șase cartiere aveau librării nu. Cea mai populară locație pentru a cumpăra cărți pentru copii din toate cartierele a fost magazinul de dolari. Diferența dintre cartierele cu sărăcie ridicată și cartierele de frontieră a fost evidentă: în cartierele limitate, există o medie de 16 ori mai multe cărți pentru copii disponibile pe copil decât în ​​cartierele cu sărăcie înaltă.

"Cărțile pentru copii sunt greu de găsit în cartierele cu sărăcie înaltă. Aceste "deșerturi de carte" pot constrânge în mod serios oportunitățile copiilor de a veni la școală gata să învețe ", a declarat Susan B. Neuman, profesor de educație pentru copii și alfabetizare la NYU Steinhardt și autorul principal al studiului.

Neuman se referă în special la "diapozitivul de vară", când copiii uită multe abilități pe care le-au învățat în cursul anului școlar. Diapozitivul de vară reprezintă o problemă majoră pentru zonele cu venituri mici, deoarece copiii au resurse atât de limitate (de la tabere la cărți reale) pentru a învăța când școlile lor sunt închise în timpul pauzei de vară.

Detroit: Donați cărți sau numerar către Rx for Reading, o organizație care distribuie mai mult de 1 500 de cărți pentru copii pe lună comunităților care au nevoie de ele. Ei chiar acordă o atenție deosebită găsirii și distribuției cărților cu personaje diverse, astfel încât fiecare copil să se poată vedea în cărțile lor favorite. Ne place acest lucru.

DC: Trimiteți cărțile la Cartea pentru America, o inițiativă care a donat aproape un milion de cărți școlilor, adăposturilor și altor organizații meritorii.

LA: Vă recomandăm să donați pentru Re-Book It, o organizație care distribuie cărți donate caritabilelor locale, adăposturilor fără adăpost, spitalelor și școlilor care au nevoie disperată de acestea.

Puncte bonus: Puteți aranja toate aceste organizații să vă ia donații de cărți dacă vă aflați în zonă! Și dacă nu ești, poți să trimiți casetele de cărți la adresa fiecărei organizații și ei vor avea grijă de restul.

Care a fost cartea ta preferată de copil? Trimite-ne ceva despre el @feminineclub!