Aceste lumânări cu parfum Disney vor face ca mirosul acasă să fie absolut magic

Aceste lumânări cu parfum Disney vor face ca mirosul acasă să fie absolut magic

Silberschmied und ich - JUAN RAMON JIMENEZ / ganze Geschichte / Hörbuch / Klassiker der Literatur (Iulie 2019).

Anonim

Dacă nu reușești să faci Disney World să vezi Parada electrică a Main Street înainte de a părăsi parcul și nu ești gata să te bucuri de ea (la jumătate de preț) vizita la Disneyland Paris, atunci vă va plăcea faptul că acum puteți aduce vibrația Disney pentru tine. Umple-ți casa cu nostalgie cu aceste lumânări cu parfum Disney și faci cel mai magic loc de pe pământ "din lumea ta. "

Aceste" lumanari de soia inspirat "de la Antologia Lumânări fac tot posibilul pentru a capta toate amintirile preferate de parc. Treats precum Churros sunt capturate în formă de lumânări, împreună cu plimbări clasice precum Splash Down și The Matterhorn.

Aromele de la Main Street Bakery și Lodge Wilderness vă vor duce direct într-un spațiu plin de nostalgie, în timp ce Biblioteca lui Belle, Partidul de ceai al Mad Hatter și Pubul Wizard's vă vor alunga într-o altă lume.

Prezentată pe pagina Anthology Candles 'Etsy, puteți achiziționa aromele dvs. asemănătoare Disney în gama de 20 până la 25 USD. Lăsați fitilul acasă și petreceți în fiecare zi într-o atmosferă care vă aduce înapoi în cel mai magic loc de pe Pământ.

V-ar plăcea casa să miroasă ca amintirile tale Disneyland? Tweet ne @feminineclub!

(h / t ața mintală)