Aceste femei merg fără vârf pentru Ziua Egalității Femeilor

Aceste femei merg fără vârf pentru Ziua Egalității Femeilor

Anne-Marie Slaughter: Can we all "have it all"? (Iulie 2019).

Anonim

În cazul în care ați pierdut-o în toate zilele naționale ale câinelui hoopla, ieri a fost Ziua egalității femeilor - ziua 1920 când femeile și-au câștigat dreptul de vot. O organizație în special, GoTopless. org, nu a uitat: De fapt, ei au început doar! Cea de-a noua editie a zilei lor anuale GoTopless (cred ca #FreeTheNipple 2. 0) intotdeauna se incadreaza in Duminica cea mai apropiata de 26 august, deci in acest caz, maine.

Chiar dacă nu ar părea cel mai evident mod de a aduce un omagiu mamei noastre, așa cum subliniază organizatorii #GoTopless: "Dreptul de a merge fără vârfuri pentru femei se bazează pe egalitatea de gen, deoarece dreptul lor la vot a fost odată. - Punctul corect.

Doamnele din toate orașele din întreaga lume sunt încurajate să susțină drepturile femeilor, mergând în topless în public, iar evenimentele au fost organizate deja în 56 de orașe, de la Paris, Franța până la Columbus, Ohio în Vancouver, Canada. În NYC, pentru unul, în cazul în care fiind topless este legal, există planuri de a "sărbători sânii noastre cu mândrie! "Cu o paradă, care va începe la Columbus Circle și va merge spre Bryant Park. Mișcarea are chiar propriul său imn interpretat de cântăreața slovacă Gabriela Dolanska și intitulată "Go Topless Go", care oferă lui James Corden și imnului #Girlboss Cyndi Lauper o alergare pentru banii lui.

Poți viziona videoclipul de muzică necenzurat al lui Gabriela de mai sus și-l poți asculta în versuri puternice, cum ar fi "Nu trebuie să mă ascund; trebuie să decidem ", în timp ce

tu decideți dacă doriți să participați la Ziua GoTopless 2016! Deși nu s-au confirmat chipuri faimoase pentru a se alătura mișcării, putem vedea cu desăvârșire Chrissy Teigen (care a fost SO la bord pentru Free The Nipple), Rihanna și OG Lil 'Kim care se îmbogățesc și cu acest lucru: Trebuie doar să aștept și să văd!

Ce părere aveți despre Ziua GoTopless? Tweet ne @feminineclub.

(h / t Mix 96. 5, fotografie prin Scott Gries / Getty)