Această canapea de dormit de 600 $ a fost făcută pentru locuitorii cu spațiu mic

Această canapea de dormit de 600 $ a fost făcută pentru locuitorii cu spațiu mic

A Corporação / The Corporation (Iunie 2019).

Anonim

Camera de zi poate fi o mare provocare atunci când vine vorba de decorarea spațiului mic. Din fericire pentru dvs., FRIHETEN de la IKEA lucrează ore suplimentare pentru a vă oferi o canapea secționată, un pat de ultimă generație pentru oaspeți, și o grămadă de spațiu de depozitare masiv, toate la un preț de preț. Parcurgeți-vă pentru deets!

Pentru un preț rezonabil de 600 de dolari, veți obține o canapea elegantă secțională, care este disponibilă în cinci culori - inclusiv o portocalie funky, retro. Este ușor de tras într-un pat confortabil și are un compartiment sub șezlonguri pentru păstrarea lenjeriei suplimentare sau colecția de pantofi de designer.

Secțiunea șezlongului este de asemenea detașabilă, astfel încât să o puteți poziționa pe ambele părți, după cum doriți. Ura! Nu vă mai mișcați într-un loc nou și realizați-vă canapeaua în formă de L, acum blochează intrarea întregului dvs. bucătărie.

Atât de mult, futon cu mâna în jos și deflatarea saltelei de aer. Compactul FRIHETEN de la IKEA este o canapea confortabilă pe zi și un pat confortabil, ușor de dezvăluit, noaptea.

L-ai da lui FRIHETEN o incercare in casa ta? Urmați-ne pe Pinterest pentru a scoate mai multe trebuie să aibă cumpărături și sfaturi mici decor decor!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.