Acest bebeluș care a născut pe un avion obține zboruri gratuite pe viață

Acest bebeluș care a născut pe un avion obține zboruri gratuite pe viață

Zeitgeist The Movie | Film Documentar | Subtitrare in Romana | Full (Iulie 2019).

Anonim

Există numeroase modalități de a face călătoriile mai accesibile. De la planurile de plată pentru bilete de avion, până la momentul potrivit (bilete ieftine către Europa, cineva?), Dacă știi, poți face cu ușurință un flyer frecvent în contul tău bancar. Dar vom paria că există o modalitate în care nu te-ai gândit niciodată să te distrugi gratuit: să te naști într-un avion! Pentru adevărat, acest mic norocos a cărui naștere prematură a declanșat o intrare neobișnuită în această lume va putea acum să zboare gratuit pentru tot restul vieții.

Missy Berberabe Umandal a fost în zborul plin de evenimente și a descris livrarea neașteptată pe Facebook, spunând: "A avut cel mai" zbuciumat "zbor vreodată cu Cebu Pacific Air. O femeie din apropierea scaunului nostru a dat naștere unei fetițe sănătoase, pe zborul nostru din Dubai înapoi la PH. A trebuit să facem o aterizare de urgență în India pentru a asigura siguranța copilului. Toți însoțitorii, piloții și pasagerii au fost foarte atenți. … Felicitări pentru prima dată pe mama și bunica! Acesta este ceva ce nu vedeți în fiecare zi. Se întâmplă doar în filme și avem noroc să vedem acest miracol. "

Povestea completă spune ceva mai mult, inclusiv faptul că" din fericire, au existat două asistente medicale în rândul pasagerilor. "Mulțumesc, pentru că acțiunea a fost aparent super rapidă. "Ea era deja încoronată, așa că a fost adusă în zona mai spațioasă din fața avionului. Am auzit doar o scânteie semi-tare, iar câteva secunde mai târziu, au existat scânteie tânără și drăguță, și atunci când am știut că copilul sa născut. Din fericire, a trebuit doar să împingă ONCE. Momente mai târziu, femeia sa ridicat să se întoarcă la scaunul ei, copil în brațe (puternic puternic, aș putea spune). "

Chiar și ceilalți călători au fost acolo pentru a ajuta. "Au fost alți doi copii cu noi în rândul din față, iar unul dintre pasageri avea o valiză plină cu haine și necesități pentru bebeluși …" Calea de a adormi, peeps!

Missy a adăugat, de asemenea, că acest mic copil primește un cadou foarte special pentru ziua de naștere care rezultă din sosirea sa surpriză. "Copilul foarte norocos.. de când sa născut într-un avion Cebu Pac, primește TRAVELURI GRATUITE PE LIFETIME cu compania aeriană. "Atât de cool!

Felicitări pentru familie, și ziua de naștere fericită, micul călător!

Aveți povești de livrare neașteptate? Tweet ne @feminineclub!

(h / t The Cut; pic prin Missy Berberabe Umandal)