Această reacție a jucătorului de badminton la câștigarea aurului vă va lovi în dreapta

Această reacție a jucătorului de badminton la câștigarea aurului vă va lovi în dreapta

Nuclear Fruit: How the Cold War Shaped Video Games (Aprilie 2019).

Anonim

Dacă credeți că reacția surprinzătoare a lui Simone Manuel la câștigarea aurului a fost un moment atrăgător sau că rolul cotidianului lui Matthew McConaughey, așteptați până când veți vedea cum Chen Long din China a reacționat la a lua acasă de onoare de top în finala simplu bărbați de badminton! După ce a învins pe Lee Chong Wei din Malaezia cu scorul de 2-0, 27 de ani a fost depășit cu emoție. Și noi înțelegem că este depășită.

Pe măsură ce realitatea uimitoarei sale realizări sa scufundat încet, Chen a căzut în genunchi și a început să vărsă lacrimi de bucurie, încercând totul să-și șterge ochii cu tricoul său. Pe măsură ce campionul de badminton plângea, eram acolo cu el, ochii noștri apărând la fel de mult ca atunci când am fost martorii celei mai bune propuneri de căsătorie a Olimpiadei. Înainte de a ne cunoaște, Chen era la fața locului, incapabil să se ridice sau să funcționeze. Din fericire, antrenorul său a apărut curând pe teren, gata să-și dea o mână - sau, în acest caz, toată puterea pe care și-o putea culege - pentru al ajuta pe Chen să se întoarcă: o operă care sa dovedit a fi mai dificilă decât ați putea crede!

Nu am reușit să ținem un pic de râs, antrenorul puternic a reușit în cele din urmă să vedem cum acest spectacol uimitor de bucurie se desfășoară înaintea ochilor noștri.

Cu toate acestea, cea mai bună soluție ar putea fi cea care a venit după ce Chen (în sfârșit!) A părăsit curtea de badminton pentru ceremonia de medalie. În timp ce medaliatul de aur se ridică pe podium pentru a primi oficial premiul său, lacrimile nu mai curgeau, înlocuindu-se cu o emoție plină. Uită-te la saltul ăla!

Felicitări, Chen, și mulțumesc că ne-a făcut să zâmbim (și să plângem!) Atât de tare!

Care este momentul tău preferat de la Rio? Tweet ne @feminineclub.

(h / t Cosmopolitan, foto prin Sean M. Haffey / Getty)