Acest subiect-pozitiv Twitter pozitiv demonstrează că suntem toți frumoși, exact așa cum suntem

Acest subiect-pozitiv Twitter pozitiv demonstrează că suntem toți frumoși, exact așa cum suntem

How to speak so that people want to listen | Julian Treasure (Iulie 2019).

Anonim

Menaj bun Editorul de frumusețe Sam Escobar (sau, cum îi știi, @myhairisblue) Twitter ASAP, dacă nu deja. Sunt vrăjitori, prolifici, unul dintre cei mai buni subtweeteri acolo și au o mulțime de cunoștințe de frumusețe. Serios - vrei să știi dacă un nou semnalizator merită hype înainte de a ieși? Nu mai căuta.

Dar cronologia Twitter a lui Sam este, de asemenea, locul unde trebuie să căutăm altceva care ne disprețuiește majoritatea dintre noi - pozitivitatea corpului. Ei au avut greutatea lor în bio lor pentru un timp acum, și noaptea trecută, au postat o furtună tweet despre greutate și percepțiile noastre de corp propriu, care este un total de citit trebuie.

Acest fel de onestitate și deschidere este SO răcoritoare. Atât de des, orice discuție despre greutate, dimensiune și chiar consumul de alimente este învăluită în mister. Rareori vorbim de numere reale - și chiar și atunci când există, acele cifre sunt rareori exacte, deoarece, după cum subliniază Sam, dimensionarea vanității face dificilă cunoașterea dimensiunii. Îți face greu să ai o idee clară despre corpul tău când un comerciant îți spune că ești o dimensiune de 8 și următoarea îți spune că ești 12!

În timp ce este în mod normal considerat un tabu pentru a ne compara cu alții, și poate uneori să fie nesănătoase pentru imaginea corporală, conversația pe care a început-o Sam a avut rezultatele opuse. Mulți au răspuns la tweet-urile lui Sam cu propriile lor statistici (înălțime, greutate și / sau dimensiune) și focuri de corp pe toată lungimea și atât de multe dintre comentarii erau recunoscătoare pentru conversația corporală pozitivă. Un număr uluitor de oameni și-au denaturat percepțiile asupra trupurilor lor în zilele noastre și văzând măsurătorile noastre față de ceilalți oameni ne-ar putea ajuta să ne uităm mai obiectiv la corpurile noastre și să vedem că și noi suntem frumoși.

Și cu adevărat - toți suntem frumoși, indiferent de mărimea noastră. Acesta este punctul din tweet-urile lui Sam. Indiferent de greutate sau de un număr pe o etichetă, suntem cu toții vrednici să ne simțim bine când ne îmbrăcăm și ne luăm o oglindă - suntem, de asemenea, vrednici de o mulțime de fave și RT.

Treceți pe firul lui Sam pe Twitter și citiți toate răspunsurile minunate. Ei, de asemenea, au primit o mulțime de răspunsuri și nu doriți să pierdeți acest lucru, deci verificați-i aici!

Vorbești despre pozitivitatea corporală pe social media? Ajută? Tweet ne @feminineclub!