Această mască nebună se învârte complet pe Instagram

Această mască nebună se învârte complet pe Instagram

Film Theory: Poppy's Hidden Conspiracy EXPOSED! (Martie 2019).

Anonim

Am fost acolo, făcute cu măști și produse de îngrijire a pielii peste noapte, iar acum prietenii noștri de frumusețe K introduc încă un alt tratament care provoacă o senzație de autoevaluare: masca cu bule. Acest tratament spumant, efervescent, cu oxigen infuzat, a suflat feedurile noastre Insta și dacă nu ai avut plăcerea de a-ți vedea unul pentru tine, avem de-a face cu pielea. Dupa ce aplicati masca, formula se scanteie si se umfla intr-o spuma sudata care face ca fata sa arate ca si cum ar fi omul Michelin (de aici si cray-cray selfie). Este un lucru ciudat și cu siguranță rece, dar ceea ce se întâmplă cu adevărat este că spuma infuzată cu oxigen (ingredientul principal care provoacă acțiunea fizică) face mult pentru pielea ta - și anume curățarea profundă, strălucirea și strângerea porilor pentru o suprafață mai lină, aspect mai proaspăt. Vrei să-i dai un vârtej? Am descoperit cele mai noi produse care vă vor oferi o piele perfectă și oportunitatea perfectă pentru o #bubblemask selfie.

1. e. l. f masca hidratanta cu bule ($ 14): incepe inocent sub forma unui gel rece, dar adevarata magie se intampla atunci cand aplici un strat subtire si incepe sa se incalzeasca. Această formulă bogată în umiditate conține ingrediente de condiționare care se adună adânc în piele, lăsând fața mai senzitivă și mai fină după câteva minute.

2. Peter Thomas Roth Mască pentru strălucirea bulelor ($ 55): Această mască cu bule - încărcată cu ingrediente naturale și cu proprietăți strălucitoare - este făcută pentru a face față deteriorării grave a razelor ultraviolete, cum ar fi pielea pătată și pătată. Și aici este un bonus: acea lustruire este perfectă pentru a obține acel look machiaj fără machiaj.

3. T. E. N. Cremorlab O2 Bubble Energizing Mask ($ 52): Datorită adăugării de apă termală liniștitoare, această mască este excelentă pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă. Bulele oxigenați curăță și elimină porii înfundați și lasă în urma extractelor de camelă și acai de fructe, doi puternici antioxidanți.

4. Caolion O2 Bubble Pore Pack ($ 26): Nu vă temeți de nuanța cenușie a acestei măști cu bule. Cărbune activ (care îi conferă nuanța întunecată) și oxigenul lucrează împreună pentru a îndepărta murdăria, căpșorii și uleiul prins, în timp ce ingredientele exfoliante îndepărtează blând celulele pielii moarte pentru a vă menține tenul sănătos și fără țepi.

5. Miss Spa Oxygenating Mask Bubble ($ 7): Îmi place cum acest pachet unic este complet excursie pe căi rutiere (cum ar fi, să transformăm camera noastră într-un mini-spa!) Atunci când aveți nevoie de un pick-me-up după o lungă călătorie. Formula cremă se auto-activează într-o spumă gravă care exfoliază, strălucește, hidratează și revigorează pentru un aspect luminos și mai sănătos.

Vreți mai multe recuperări de produse? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru mai multe idei de piele + idei.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.