Acest brand Cult Favorite de îngrijire a părului a lansat doar machiaj și linii de îngrijire a pielii

Acest brand Cult Favorite de îngrijire a părului a lansat doar machiaj și linii de îngrijire a pielii

SCP-1730 What Happened to Site-13? Part 1 | Euclid | Building scp (Iulie 2019).

Anonim

Dacă ați ieșit vreodată dintr-un salon tipic cu textura și volumul părului dvs. care arată serios TOP notch, există o șansă foarte mare pentru stilistul dumneavoastră să folosească produsele Oribe. Marca de îngrijire a părului este o industrie + celebritate preferată și pe bună dreptate. Sprayul lor texturi uscate și spray-ul de plajă sunt, practic, lucrători minuni. Și când ați stăpânit complet un colț al frumuseții, ce urmează? O linie de frumusețe și îngrijire a pielii, firește.

În domeniul cosmetic, Oribe a lansat trei rujuri pentru buze, o paletă de fețe luminoase și trei nuanțe de luciu de unghii. Atât vopselele de unghii, cât și rujurile vin în aceleași trei culori: un roșu atemporal, nud clasic și violet de vampi. Dacă doriți să vă trageți într-adevăr aspectul frumos împreună cu o manichiură care se potrivește cu buzele dvs. cu un TEE, acest lucru este cu totul posibil cu această colecție.

În ceea ce privește îngrijirea pielii, Oribe a renunțat la șapte produse noi, care variază de la o spălare corporală generoasă la un tratament cu buze complet cu ulei de Camelina, vitamina E și unt de shea. Pentru a fi absolut real cu voi, totul este un pic de chipeș, dar cel mai scump element din lot este o sticlă de uncie de Oil Face Oil, care vinde la un preț de 105 dolari. Uleiul este un amestec de 13 uleiuri naturale menite să lumineze, să restaureze, să hidrateze și să vă protejeze pielea.

Linia completă de produse cosmetice de machiaj + este disponibilă acum pe site-ul Oribe.

Ce marca de îngrijire a pielii jurați? Trimiteți-vă favoritul cu noi pe Twitter @feminineclub.