Acest hotel Epic are un ACUMUAL Rainforest Inside

Acest hotel Epic are un ACUMUAL Rainforest Inside

Instrumental Jazz Music for Hotel Lobby: Relaxing Background Music (Iulie 2019).

Anonim

Uitați de Vegas. Dacă vreți să mergeți undeva până la chillax în lux, trebuie să vă deplasați spre Dubai. Noua destinație pentru toate lucrurile de cinci stele devine rapid o destinație de plecare în Orientul Mijlociu. Dacă vă aflați pregătit pentru o evadare în Emiratele Arabe Unite, ați putea dori să mergeți mai departe și să vă rezervați o cameră în acest nou hotel care vine complet cu angajați roboți și o pădure tropicală ACTUALĂ.

Hotelul Rosemont Five Star & Residences va cuprinde 450 de camere de hotel și 280 apartamente rezidențiale. În timpul sejurului dvs. puteți lua niște raze la plaja artificială, puteți explora viața marină la acvariul din incintă, puteți face o baie în piscina infinită și vă veți îmbrățișa în interiorul parcului de trambulină.

Dar înapoi în acel pădure tropicală … Partenerul coordonator al hotelului, DJ Armin, a declarat recent că Huffington Post va fi în aer liber și va include "copaci dense, copertine, un soare care vine în timpul verii și noi va folosi condensul reciclat de la turnuri pentru ca ceața să coboare din copaci pentru a răci aerul. "

Dacă solicitați deja un nou card de credit pentru a rezerva o ședere la acest nou loc de lux, țineți minte. Pădurea tropicală va fi deschisă vizitatorilor pentru o mică taxă. Dar bucuria pe care o vei obține pentru cumpărarea unui bilet de la un robot va fi complet liberă.

Rosemont este programat să se deschidă până la sfârșitul anului 2018.

Care este cel mai bun hotel la care ai rămas? Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub.