Acest concurent de viitor pentru Miss America face istorie pentru acest motiv minunat

Acest concurent de viitor pentru Miss America face istorie pentru acest motiv minunat

VEGAN 2017 - The Film (Martie 2019).

Anonim

Comunitatea LGBTQ încet, dar sigur a făcut pași pentru a-și manifesta prezența în cultura modernă - Găsirea lui Dory, are un caracter trans și poate fi și primul film Disney care include un prim cuplu lesbian.

Acum, Erin O'Flaherty, AKA noua Miss Missouri, face istorie pentru comunitatea ei ca fiind primul concurent homosexual care urmează să fie încoronat cu titlul. Mai mult, deși organizația nu a confirmat încă statul, O'Flaherty poate deveni și primul competitor homosexual deschis pentru a concura pentru coroana Miss America în această toamnă!

În timp ce era cu siguranță o zi extraordinară pentru toată lumea, nimeni nu era mai rătăcit decât Miss Missouri. "Nu știu că intenționez să fiu primul, dar sunt", a declarat ea Associated Press. "Deci, sunt foarte încântat de asta. "

Realizarea pietrei de referință este și mai importantă pentru legăturile lui Erin cu o problemă foarte strânsă: prevenirea sinuciderilor. Organizația a anunțat prin pagina Miss Missouri Instagram că Erin ar petrece anul promovând conștientizarea cauzei (platforma ei personală) și preluând pagina pentru a-și împărtăși progresul.

Acest lucru este deosebit de important atunci când luați în considerare faptul că, așa cum a subliniat Cosmopolitan, tinerii LGBTQ au de opt ori mai multe șanse să încerce să se sinucidă decât colegii lor. Platforma sa se va concentra, de asemenea, în special pe proiectul Trevor, un serviciu național 24 de ore pe zi pentru tineri gay și chestionați.

Deși noul câștigător al statului a spus Cosmo că este încântată să repare comunitatea LGBTQ ca întreg, pentru ea, a fost un pas natural următor. "Știam că odată ce am fost deschisă, aș face mult mai bine în competiții, pentru că aș ști că prezentam cine sunt cu adevărat", a spus ea.

Veniți la asta, fată! Vom fi înrădăcinate pentru dvs.!

Ești încântat de această știre istorică? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub!

(agitația h / t, fotografii prin Matt Boyd Fotografie prin @MissAmericaMO, fotografia lui David Pickering prin @MissAmericaMO)