Această rată infografică este cea mai bună din lume Cetățile de coastă

Această rată infografică este cea mai bună din lume Cetățile de coastă

Mașina socialistă. Ep.1: Mărci de automobile din timpul comunismului de care aproape ai uitat (Martie 2019).

Anonim

Cine nu vrea să se mute pe coastă? Sună ca o viață de primăvară perpetuă pauză pentru noi! Sau, cel puțin, o muncă constantă. Orice te așteaptă la plajă, dacă te gândești să migrezi spre coastă, ar fi mai bine să cauți mai întâi acest infographic. Chicago Line Cruises clasat pe 25 de orașe de coastă pentru a determina cel mai bun loc de a trăi lângă plajă.

Compania a utilizat trei măsuri diferite de calitate a vieții pentru a clasifica orașele. Prima a fost Mercer Quality of Life Ranking, care ia în considerare politica, economia, mediul, sănătatea, educația și transportul într-un oraș. Al doilea a fost Clasamentul Euromonitor, care se uită la cele mai populare orașe pentru turism. În cele din urmă, au luat în considerare clasamentul "Coșul de produse", care măsoară costul vieții prin mărfuri obișnuite, cum ar fi o nouă pereche de blugi, o sticlă de apă, un bilet de film sau o călătorie cu taxiul. De asemenea, au comparat artele și arhitectura, muzica, natura, sportul și mesele în fiecare oraș. Cu alte cuvinte, aveau toate bazele acoperite.

Pe baza acestor măsuri, Auckland, Noua Zeelandă a venit primul ca cel mai bun oraș de coastă. Orașul de înaltă Mercer Ranking, combinat cu un cost redus de trai și atracții naturale extraordinare îl face ideal. Auckland este urmat de Barcelona (cel mai mare oraș de pe Marea Mediterană!), Vancouver (cunoscut pentru eco-prietenie) și Copenhaga (care se află pe două insule din Marea Baltică).

Dacă intenționați să vă deplasați pe coastă (sau chiar doar o vacanță!), Vă recomandăm să parcurgeți restul imaginilor infografice pentru a vă expune restul opțiunilor.

La care dintre aceste orașe de coastă ți-ar plăcea cel mai mult să vă mutați sau să călătoriți? Trimite-ne gândurile tale @feminineclub!

(Infographic via Chicago Line Cruises, foto prezentată prin Getty)