Acesta este cel mai bun mod de a lua durerea în afara temerilor

Acesta este cel mai bun mod de a lua durerea în afara temerilor

Nuremberg (2000) (Iulie 2019).

Anonim

Este greu de crezut că Jocurile Olimpice au venit și au plecat, după luni de așteptare care au dus la ele. Din aspectul istoric al lui Simone Biles și rutinele incredibile la victoriile medaliei de aur care ne-au dat toate simțurile, nu a existat cu siguranță lipsă de momente super-sportive în Rio, care au determinat în totalitate Twitter să aprindă. Pentru a redescoperi această entuziasm, am vorbit cu Jill Wilson, SVP de Dezvoltare a Jocurilor la Rețeaua Socială de Gaming. A creat cinci jocuri pe care le poți juca cu prietenii tăi, prietenii sau familia ta, pentru a transforma sarcinile pe care ți le îngrijorezi cel mai mult în oportunități de victorie uimitoare. Derulați pentru a le citi și apoi du-te zdrobi!

Cat de repede poti descarca masina de spalat vase? Jill ne spune: "Recordul nostru personal al gospodăriei este de un minut, patru secunde pentru încărcare completă. Dar acest tip de performanță demnă de chorelympics nu vine peste noapte. Este nevoie de practică, de pasiune și dedicare la Derby Dish. - Această doamnă știe cu desăvârșire ce se întâmplă.

Cum se joacă: Deschideți mașina de spălat vase. Porniți cronometrul de pe telefon și descărcați aceste feluri de mâncare, cum ar fi viața dvs., depinde de asta!

Jill jură că cumpărăturile cu băcănicii pot fi de fapt distractive. "Intrați în joc în timp ce verificați lista de cumpărături de pe lista dvs. de lucru, spune:" Prima oprire, Whole Foods. Următoarea oprire, Showdown Showdown. " Oh da.

Cum se joacă: Magazin până când renunți. Ghiciți costul total al cărților dvs. Dacă se joacă cu un partener, persoana care se apropie cel mai mult de prețul total real al produselor alimentare fără a depăși câștigurile. Dacă jucați solo, dați-vă un W dacă puteți ghici în termen de 10 $ din prețul total real.

Jill întreabă: "Poți să-ți difuzi Gordon Ramsay din confortul bucătăriei tale? "Ascuți cuțitele și pregătește-te să te distrezi cu acest concurs de cină.

Cum se joacă: Scrieți 10 ingrediente pe care le aveți în casă pe foițe de hârtie și le puneți într-o pălărie. Alegeți trei. Faceți un fel de mâncare proaspătă, care evidențiază cele trei ingrediente. Cel mai bun fel de mâncare câștigă! Dacă joci solo, ești judecătorul. Meriti să te duci la balcon pentru masa asta?

Găsirea hranei vechi în frigider se întâmplă la majoritatea dintre noi la un moment dat sau altul. Jill este de acord și spune: "NU trebuie să cureți acea scoatere discutabilă înainte de ao prelua complet. "

Cum se joacă: Scoateți totul din frigider - în acest fel, nu puteți renunța la jumătatea jocului. Puneți lucrurile înapoi în rânduri îngrijite. Când completați un rând, aruncați trei produse expirate. Puteți chiar să cântați cântecul Tetris în timp ce mergeți.

Jill spune: "Toți avem unul - acea sarcină sau sarcină care continuă să fie mutată în lista următoare și pare prea mare pentru a face față. Fie că plănuiți o reuniune de familie pentru 120 de persoane (da, fac asta în prezent), fie că vă faci taxele, când slujbele par copleșitoare, de multe ori le punem la îndeplinire.În aceste condiții, probabil că aveți nevoie de un joc mai mult ca niciodată. "

Cum se joacă: Împărțiți sarcina în bucăți. Apoi împărțiți aceste bucăți în bucăți mici. Amintiți-vă că nici o bucată nu este prea mică. Jill ne spune: "De exemplu, dacă planific reuniunea de familie, o bucată trebuie să găsească o întâlnire care să funcționeze pentru toată lumea. Minusurile mele includ trimiterea de e-mailuri sau apelarea fiecărei persoane de la care am nevoie de buy-in pentru a lua decizia, apoi trimiterea de e-mail tuturor, pentru confirmare. Deja, sunt la aproximativ 12 articole pentru doar o parte a sarcinii. "

Puneți totul într-o foaie de calcul și tipăriți-l. Puneți-o pe frigider. Scrieți o listă de mini premii pe care doriți să le oferiți și un premiu mare. Puneți mini-premiile într-un castron de la frigider. De fiecare dată când finalizați o bucată mică, dați-vă un autocolant stele. De fiecare dată când obțineți 10 stele, alegeți un mic premiu din castron.

Când termini în cele din urmă toată treburile, trăiește-te la un premiu mare. Pungă nouă, oricine?

Încerci unul dintre jocurile lui Jill? Trimiteți-ne ce unul @feminineclub!

(Fotografii prin Getty)