Aceasta este cea mai ușoară cale de a vă uita mereu

Aceasta este cea mai ușoară cale de a vă uita mereu

Ioana Ignat - Nu ma uita | Official Video (Aprilie 2019).

Anonim

Tratarea dulapului cu putin TLC poate dura mult. Indiferent dacă sunteți dispus să investiți într-un robot care îți va rupe rufele în mai puțin de un minut sau dacă vrei să profiți de avantajele pentru a-ți face hainele mai îndelungate, e aparent o modalitate foarte ușoară (sau mai degrabă două) arata lustruit si perfect. Zâmbește-te pentru egoismul tău, fabulos!

Potrivit stilistului de celebritate Micaela Erlanger (care a îmbrăcat-o ca Lupita Nyong'o, Jennifer Hudson și Hilary Swank), "o tinuta uimitoare poate fi văzută doar pentru gloria ei când este curată, inoxidabilă și fără riduri. "Cea mai ușoară modalitate de a realiza acest lucru este păstrarea a două lucruri în minte: aburi și curățătorie.

Micaela explică faptul că uscătorul de la domiciliu poate fi aspru pentru elementele tale de favoare, deci este mai bine să lași îngrijirea lor profesioniștilor. "Amintiți-vă că cel mai bun prieten al dulapului dvs. nu este cel mai bun prieten al dulapului dvs.", ne-a amintit Micaela, spunând că este mai bine să le îngrijiți de orice fel de mătase, cașmir sau obiecte preferate pe care doriți să le păstrați în cele mai bune pentru cât mai mult timp posibil.

Cand sunteti acasa, uscarea la aer (pentru a evita asprimea pe haine) si folosirea unui abur (pentru a neteza materialul si a lasa-l fara minte fara riduri) sunt cheile.

Atunci când îmbrăcămintea dvs. este în formă de vârf, vă face să arătați că sunteți pe partea de sus a jocului dvs. și sunteți gata să luați lumea.

Sunteți un fan al aburului și al curățării chimice? Ce alte sfaturi aveți pentru modalități ușoare de a vă menține aspectul? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Who What Wear, fotografii prin Getty)