Aceasta este cât de mult va costa să închiriați casa de vară unde Bey și Jay au rămas

Aceasta este cât de mult va costa să închiriați casa de vară unde Bey și Jay au rămas

A call to men | Tony Porter (Martie 2019).

Anonim

În ciuda tuturor zvonurilor Lemonade destul de bază de cunoștințe că Bey și Jay trăiesc o viață bună.

Acum, și dumneavoastră puteți să vă bucurați de stilul lor de viață, dar să fiți avertizați - vă va costa un ban!

Conacul Sandcastle din Hamptons, unde duo-ul celebru a mai rămas o lună întreagă în august 2012 (alături de Blue Ivy, natch), se pregătește să apară în luna iulie pentru un milion de dolari rece.

Yowza! E șoc de autocolant, dacă am auzit vreodată de asta. Dar înainte de a vă sperie, trebuie doar să vă faceți o clipă pentru a vă da înapoi și să vă imaginați posibilitățile luxoase (de ce da, că este o cadă cu gheare în apropierea unei ferestre din podea până la tavan în baia principală!).

Situat pe 11.5 hectare, casa de 12 paturi / 12 băi include și câteva facilități mici, de zi cu zi, cum ar fi un teren de baschet, o saună, un home theater, o alee de bowling, sala de gimnastică și un teren de tenis. Oh, și am menționat piscina încălzită de 60 de picioare (complet cu un sistem stereo subacvatic, de ce nu)?

Deși nu trebuie să plecați (Gary DePersia din grupul Corcoran a spus AOL că există suficient spațiu de locuit și activitate disponibilă încât practic nu este nevoie), există chiar un ATM pe site

- știi, doar în cazul în care pierzi un pariu în centrul de divertisment și trebuie să plătești sau ceva de genul ăsta. Ți-e foame? Plătește doar o vizită la frigiderul

. REȚEAZĂ: ESTE UN FRÂND ÎNALT. Cine nu ar fi ispitit? Vezi toate fotografiile de la casa de vis aici.

Ai plăti 1 milion de dolari pentru a sta la Sandcastle Mansion? Trimiteți-ne pe @feminineclub!

(h / t Popsugar, fotografii prin Larry Busacca și Jason Miller / Getty și Gary DePersia / Corcoran Group Real Estate Group)