Aceasta este modul în care tatuajele ar putea afecta viața ta de dragoste

Aceasta este modul în care tatuajele ar putea afecta viața ta de dragoste

DIY Makeup Hacks! Makeup Tutorial with 10 DIY Makeup Life Hacks for Beginners (Ianuarie 2019).

Anonim

Ca multe decizii importante în viață, obținerea unui tatuaj (sau nu!) Este o alegere destul de personală. Ceea ce obțineți cu cerneală, unde îl puneți, și semnificația ei sunt toate detaliile care depind de tine și de tine. Dar, sigur, deoarece cerneala ta spune multe despre tine, e greu să nu te gândești la felul în care alți oameni văd tatuajele tale, mai ales când vine vorba de a aranja un loc de muncă. Indiferent dacă doriți un design mic al gleznei sau pentru a vă transforma corpul într-o pânză elaborată, un nou studiu spune că cerneala dvs. ar putea afecta ceva despre care nu v-ați gândit: viața de dragoste. Datele de la Centrul de Cercetare Pew au arătat în 2010 că aproape 40 la sută din mileniile au cel puțin un tatuaj, deci acest lucru ar putea avea un impact major asupra scenei Gen Y.

Studiul, care a fost realizat de cercetatorii de la Colegiul Medical Jagiellonian Medical din Polonia, a testat efectul tatuajelor asupra percepțiilor bărbaților cu privire la 2, 580 de persoane (bine, majoritatea femeilor). Deoarece obtinerea de ingrasaminte este dureroasa si - in aceeasi zi - a fost destul de periculoasa pentru a fi un risc medical pentru infectie, cercetatorii au speculat ca barbatii cu tatuaje au fost perceputi din punct de vedere istoric ca fiind mai sanatoase si mai puternice si astfel ar fi mai atractive pentru femei.

În studiul lor, cercetătorii speră să determine modul în care tatuajele sunt legate de percepțiile de atractivitate, masculinitate, dominanță și agresivitate - în plus față de cât de bine ar putea fi partenerul și tatăl fiecărui om. Pentru a studia aceste efecte, modelele masculine reprezentate cu sau fără un tatuaj, participanții la studiu (atât bărbați cât și femei) au fost rugați să evalueze bărbații cu diferite calități.

Rezultatele au confirmat ipoteza în parte: Femeile au spus că au văzut tipi cu tatuaje la fel de sănătos, dar Tats surprinzător nu a avut nici o influență asupra ratingurilor de atractivitate. În general, bărbații cu tatuaje au fost de asemenea percepuți ca fiind mai dominanți, agresivi și masculini, atât pentru bărbați, cât și pentru femei (deoarece toți subiecții erau heterosexuali, acest lucru ar putea însemna că bărbații cred că femeile preferă bărbații tatuați peste bărbații fără tatuaje). În timp ce unele femei consideră că aceste atribute sunt de dorit, studiul a demonstrat o legătură între sănătatea percepută și modul în care femeile văd potențiali parteneri de părinți cu tatuaje. În general, bărbații cu tatuaje au fost considerați mai puțin susceptibili de a fi un bun partener și părinte. Aspru. Baietii cu tatuaje sunt cu siguranta inca zdrobiti … dar participantii de sex feminin au spus ca barbatii fara cerneala au mai mult potential de relatie pe termen lung. O notă științifică atunci când ne gândim la legătura dintre aceste calități și purtătorul de cerneală este ceea ce

tip

are un tatuaj pe care cineva îl are. Pe de o parte, sârma ghimpată ar putea avea o anumită conotație, în timp ce un tatuaj referitor la un loc sau o persoană specială ar putea avea efectul opus. Sau pur și simplu mergeți mai departe și să vă distrați întâmplător cu pasiunea voastră, care are unele cerneală foarte caldă.În orice caz, tatuajele dvs. (și cine vă întâlniți) este alegerea dvs. - atât de cerneală departe! Cum te simți în legătură cu tatuajul tău de S. O.? Anunță-ne @feminineclub! (

Fotografii prin Getty

)