Aceasta este cea mai hilară reacție la "celebrul" videoclip al lui Kanye West, dar

Aceasta este cea mai hilară reacție la "celebrul" videoclip al lui Kanye West, dar

un fragment din audiobookul "Tata este gras" in lectura actorului Radu Gheorghe (Martie 2019).

Anonim

Kanye West a provocat destul de mult hullaballoo atunci când și-a făcut premiul noul videoclip "Famous" în noaptea de Tidal Vineri, deși nu poate fi public de unul așa cum ar fi sperat, cu cea mai mare parte a stelelor sale rămânând strâmt în legătură cu problema.

Deși Taylor nu este prea mulțumit, ea nu a făcut încă niciun fel de declarație oficială, așa cum este cazul tuturor celor sans Chris Brown, care au făcut videoclipul într-un mod destul de hilar.

Chiar mai amuzant, cu toate acestea, este reacția raportată a unui reprezentant pentru George W. Bush. În timp ce am raportat anterior că a spus că "nu era el", se pare că a avut mai multe de spus despre acest lucru, făcând câteva comentarii suplimentare pe care nu ne-am putea abține să le zâmbim.

"În cazul în care existau îndoieli … că nu este președintele Bush", a declarat reprezentantul. "El [W] este într-o formă mult mai bună! „

Oh? In regula, atunci! Asta curăță totul!

Așa cum ați putea aminti, fostul președinte a fost inclus în film ca pe un indiciu al timpului în care Kanye West este cunoscut (a declarat intenționat) a spus că "George Bush nu-i pasă de oamenii negri" în timpul unei emisiuni televizate live de televiziune RedCross pentru uraganul Katrina.

Deși încă nu este clar care stele, dacă există, au fost REAL în realitate, acum știm că putem cel puțin să traversăm pe George W. de pe listă.

Uf!

Cine credeți că a jucat cu adevărat în "Famous"? Spune-ne peste @feminineclub!

(h / t Cosmopolitan, fotografii prin shockroc1, Chris Jackson + Larry Busacca / Getty)