Aceasta este noua tendință de modă a fetiței de modă Am observat peste tot în Europa

Aceasta este noua tendință de modă a fetiței de modă Am observat peste tot în Europa

La Educación Prohibida - Película Completa HD (Iulie 2019).

Anonim

Oh, Europa. Terenul în care toate femeile reușesc cumva să se arate ca și cum tocmai tocmai s-au sculat din pat și s-au dus la cofetăria locală ca Alexa Chung în cinci minute. Cum o fac, nu voi ști niciodată, dar voi fi pentru totdeauna invidios de această abilitate magică. Recent, am revenit dintr-o călătorie lungă în Europa și în Republica Irlanda și, după câteva zile, am petrecut o grămadă de plimbări pe toată epoca, am observat o tendință care se repeta în fiecare țară pe care am vizitat - o tee de bază.

Vara se apropie de sfârșit (îmi pare rău, știu că nimeni nu vrea să audă acele cuvinte), acele rochii alunecoase pot fi puțin prea răcoroase pentru vremea de tranziție. Dar se pare că doamnele din Europa au găsit o modalitate de a-și folosi mai mult din rochiile de vară preferate prin simpla alunecare a unui tricou pe dedesubt. Vinați-o cu privire la renașterea salopetelor, dar aspectul inspirat al anilor '90 este pe deplin viu și bine în străinătate.

În cea mai mare parte, am văzut manechine de magazin de vânzare cu amănuntul și fete reale, cum ar fi împerecherea rochiilor strappy cu tei de bază negru sau alb, dar dacă doriți să adăugați un pic mai mult marginea aspectului, împerecheați îmbrăcămintea cu un concert ca UK marca River Island arată aici.

Evident, combo-ul este cel mai ușor asociat cu o rochie pe timp de zi, dar dacă sunteți într-adevăr căutați să îmbrățișeze tendința, se poate face și cu o rochie de seară. În fotografia de mai sus, Anna Claudia Heaton, redactor-șef al ASOS, reușește să facă un birou de îmbrăcăminte purtător de crăpături - adecvat prin alunecarea unei subprese albe.

Ați încerca această nouă tendință rece? Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub.

(fotografie recomandată prin @missgsanchez)