Aceasta este singura aplicație pe care veți dori să o folosiți pentru a face prieteni noi

Aceasta este singura aplicație pe care veți dori să o folosiți pentru a face prieteni noi

Dani Mocanu - Voi nu ma haliti (Oficial Video) (Martie 2019).

Anonim

La sfârșitul unei săptămâni lungi există câteva lucruri cu care ne putem aștepta cu toții. Poate că pentru tine e o baie cu bule, un maraton de film sau ai timp cu prietenii. Pentru noi, este vorba despre cele mai bune aplicații din săptămână. (Îți place și asta!) Aplicațiile din această săptămână includ una care vă va ajuta să țineți în ordine cărțile dvs. de credit, câteva care vă vor începe să faceți saltul de vară și altul care vă va ajuta să vă faceți prieteni noi. Vara aceasta arată destul de bine cu aceste aplicații noi pe telefon.

1. IDENTITA: Când primiți un nou card de credit, totul este enervant. Vechiul dvs. număr este respins la magazinele preferate online, Netflix se închide până când actualizați și plata automată a facturilor merge ca-put. Această aplicație nouă rezolvă toate aceste probleme prin sincronizarea automată a noilor informații despre card cu fiecare serviciu care o utilizează. Bonus: Aplicația vă va asigura că știți exact cine a stocat informațiile despre cartea dvs. de credit, astfel încât să nu aveți surprize ciudate.

DL It: Gratuit pe iOS și Android.

2. Radar: Există ghiduri de călătorie, iar apoi există Radar. Noua aplicație de la Yahoo recomandări handpicks pentru noi locuri în orașele pe care le vizitați și apoi vă spune exact de ce s-ar putea să vă placă. În plus, este o aplicație super-convenabilă care vă organizează întregul itinerar de călătorie, vă anunță orice întârziere a zborului și păstrează ușor rezervările hotelului și mașinilor. Acum, ieșiți acolo și începeți să traversați locurile din lista dvs. de găleți.

DL It: Liber pe iOS

3. Detour: Una dintre cele mai apreciate companii de turnee audio a venit doar cu o aplicație pentru Android. Detour vă va duce într-un tur al orașelor noi și apoi vă recomandăm restaurante excelente pentru a ieși pe drum. Una dintre cele mai bune caracteristici este că se sincronizează cu prietenii cu care călătoriți, astfel încât să puteți experimenta același tur în același timp. În prezent există tururi Detour disponibile pentru San Francisco, New York, Austin, Londra, Paris, Berlin, Barcelona și Marrakech.

DL It: Gratuit pe iOS și Android

4. Bună: A face prieteni ca un adult este greu. Această aplicație nouă are scopul de a facilita conectarea utilizatorilor cu pasiuni asemănătoare. Odată ce ați obținut un cont, vă "exprimați pasiunile" (alergând, gătiți, călătorind, beți - serios), iar aplicația vă va informa despre cine vă împărtășește interesele similare și chiar vă sugerăm să vă întâlniți dacă sunteți aproape destul. Sunteți pe cale să obțineți mult mai popular.

DL It: Gratuit pe iOS și Android

5. Doozyrama: această aplicație este cam ca și cum FourSquare și Emoji au avut un copil. Permite utilizatorilor să adauge reacții emoji la locurile lor preferate și să descrie cum este vibrația. (Imaginați-vă dacă recenziile Yelp au constat din lacrimile bucuriei și berea clocitoare emoji.) La fel ca FourSquare, utilizatorii câștigă puncte și concurează pentru a câștiga coroana pentru locurile lor preferate.Este un mod distractiv de a ține pasul cu prietenii și, de asemenea, puneți-vă abilitățile emoji la încercare.

DL It: Liber pe iOS

Care a fost aplicația dvs. preferată în această săptămână? Anunță-ne @feminineclub!