Aceasta este motivul total legit Jillian Michaels Lasă-i fiul ei 4yo Pierce urechile

Aceasta este motivul total legit Jillian Michaels Lasă-i fiul ei 4yo Pierce urechile

Calling All Cars: True Confessions / The Criminal Returns / One Pound Note (Iulie 2019).

Anonim

Dacă există ceva despre care Jillian Michaels este cunoscut (altul decât corpul ei uimitor), este natura ei și iubirea de familie propunerea vă va permite să ajungeți la țesuturi). Nu unul care să-i lase pe alții să-i spună ce poate și nu poate face, la fel și pentru copiii ei, cel puțin în anumite aspecte ale vieții lor. De exemplu, când fiul lui Jillian, de patru ani, a decis să-și dorească urechile străpunse, era la bord pentru un motiv absolut legitim.

Jillian ia explicat fanilor că, după ce sora lui a făcut urechile, micul Phoenix a decis că își dorește și urechile. Și ea ia permis. De ce? "Nu am vrut să spun" asta pentru fete. '" Legitim.

Majoritatea comentariilor lăudau Michaels pentru că a înlăturat barierele de gen (sau le-a permis fiului să o facă), inclusiv "Este un fel de cutie. Bine pentru el, el știe ce-i place - dar arata bine despre el ", și" Vreau să <3>

Dar, desigur, există o mulțime de peeps care au propriile opinii. "Tu trebuie sa ai! Fii părintele adult responsabil în viața lui! "Orice ar crede altcineva, nu puteți nega că este un tip mic adorabil, cu un zâmbet extrem de fericit pe față.

Extra cuteness: Verificați abilitățile de fitness ale lui Phoenix în timp ce el se prefigurează pentru Jocurile Olimpice viitoare!

L-ai lăsa pe fiul tău să-și prindă urechile? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Oameni, fotografii prin Jason Kempin, Matt Winkelmeyer / Getty)