"This Is Us" Sezonul 2 Premiere Recap: Este Asta Cum a murit Jack?

"This Is Us" Sezonul 2 Premiere Recap: Este Asta Cum a murit Jack?

The Blacklist Season 4 Trailer (HD) (Iulie 2019).

Anonim

Este ACEST cum Jack a murit?

Ce fel de spectacol pentru a reveni. Dar, într-adevăr, v-ați așteptat altceva de la Acest lucru este? Un lucru este sigur - sezonul doi nu va trage nici o lovitură, și cu siguranță nu va fi nici un fel de eșec. Venind dintr-un prim sezon apreciat și apreciat de critici (și o câștigare recentă câștigată de Emmy pentru Sterling K. Brown), este mai puternică decât oricând și continuă să ne arate de ce este una dintre cele mai bune - emisiuni scrise la televizor. Deci, să ne aruncăm cu capul, nu? In timp ce pilotul de anul trecut a inceput sa-si petreaca ziua de 36 de ani in The Big Three, acest episod incepe odata cu celebrarea celei de-a 37-a ani. Dar trecutul este încă o parte a vieții familiei Pearson, după cum o demonstrează vocea liniștitoare a lui William, care ne-a dezvăluit deschiderea… pentru că acest spectacol vrea doar să începeți să plângeți în primele cinci minute.

Începem cu Kate, care are două dimensiuni de îmbrăcăminte și încearcă să o facă ca cântăreață. Între timp, Kevin, care a acceptat să lucreze la acest film Ron Howard la sfârșitul sezonului 1, este greu să lucreze în LA și, în cele din urmă, să vadă o anumită tracțiune în cariera sa, iar Randall este fierbinte cu febra copilului, încercând să-l convingă pe Beth să adopte un alt copil. În esență, acest lucru este ceea ce este

Acest lucru este: familiile își urmăresc visele și împingându-se spre o viață mai bună și spre viitor mai strălucitor. Desigur, spectacolul ne reamintește că trecutul nu este niciodată uitat - ceva care este dus acasă pe parcursul întregii ore și ceva la care ne amintim că vedem personajele care se confruntă cu noi provocări și care lucrează pe cele vechi.

Luați-o pe Rebecca, de exemplu. Sezonul 1 sa încheiat cu un cuplu "perfect" care decide să facă o pauză, deoarece Rebecca a scos mai mult sau mai puțin Jack. Ei spun copiilor lor, care sunt în mod inteligent supărat - probabil mai mult pentru că știm cu toții că, în ciuda problemelor lui Jack cu căsnicia sa, el este cu adevărat un tată mare pentru copiii săi. Jack se mută în Miguel's și Rebecca încearcă să-și ridice spiritele cu un nou film al lui Tom Hanks. (O fată după inima mea, mergând la filme pentru a se simți mai bine. Știam că suntem conectați.)

Înapoi în prezent, Randall se confruntă cu o provocare proprie: Beth nu vrea un copil la fel cum face Randall. E frustrat că Randall a devenit atât de concentrat pe ceea ce dorește, încât nu și-a pus niciodată părerea despre aceste lucruri, ceea ce, desigur, duce la tensiunea pe care Randall o speră să o evite. Se duce la Rebecca pentru ajutor și primește un sfat surprinzător: căsnicia lui nu ar putea fi niciodată perfectă, dar cineva trebuie să se ocupe de el și nu trebuie să se teamă să fie cel care o face. Momentul momentului 2 al serii: discursul lui Mandy Moore și felul în care încearcă să-i consoleze fiul și să-i dea speranță, în timp ce se luptă clar cu evenimentele din trecut.În cele din urmă, Rebecca admite că atunci când au adoptat-o ​​pe Randall, Jack trebuia să fie cel care să o convingă.

Randall, impresionat de cuvintele lui Rebecca (și tatăl fantomă William, moment 3), Randall își dă seama că visul său nu este ceea ce credea că este. El face un compromis cu Beth, care sugerează că în locul unui nou copil, adoptă un copil mai în vârstă - unul care are probleme, care are nevoie de o casă și de ajutor. Este ceea ce William ar fi făcut și asta ar fi făcut Rebecca și Jack, dacă s-ar fi prezentat situația. El îi spune lui Beth că sfatul mamei sale, în timp ce este bun, nu este sfatul de care are nevoie. Nu are nevoie să-și împingă familia și să aibă acea relație fracturată și dezechilibrată, pentru că asta nu este relația sa cu Beth. "Suntem practic imperfecți", spune el, și eu, împreună cu ceilalți, țipăm la televizor că avem nevoie de o poveste de origine Beth și William.

Între timp, Kate încearcă să avanseze, dar se luptă și cu trecutul - și anume incidentul de la piscină, când era copil, unde a fost ridiculizată pentru greutatea ei. Își înnebunește audiția pentru un cantaret de nuntă, prea frică de umilință potențială. Cel puțin ea nu fuge complet de data asta: Vorbește cu Toby și Kevin, care s-au întors la New York pentru ziua lor de naștere. Toby și Kevin se îndreaptă spre cum să sfătuiască cel mai bine Kate, care ar putea folosi cu adevărat sfatul Rebecca: Cineva din relație trebuie să-și asume responsabilitatea. După ce au auzit toate luptele, Kate își dă seama că singura în care poate avea încredere este ea însăși și se împinge să se întoarcă la audiție.

Și o ucide. Adică, o omoară cu adevărat. Suntem entuziasmați în audiția lui Kate, până când se scurtează, dar Kate își pune amprenta și îi spune că nu va fi judecată din cauza greutății ei. Dar agentul are o critică diferită pentru ea: nu e suficient de bună. Ciudat, Kate este de fapt ușurată, pentru că înseamnă că o judeca pe talent și nu arată. Și, dacă știm ceva despre Kate, e că va reuși.

(Bara laterală: Kevin a cumpărat un întreg restaurant pentru ziua de naștere a Pearsons, iar Kevin se află încă în vigoare în acest sezon.)

În trecut, Rebecca ar fi putut să folosească sfaturi de la Randall bine adaptat. Căsătoria cu Jack este încă la fel de stâncoasă ca niciodată. După ce a stat în film, ea se arată la casa lui Miguel și îi spune lui Jack că nu ar fi trebuit să-l roage să plece. Jack ascultă, dar Jack este, de asemenea, beat. Ca într-adevăr beat. A fost beat de câteva săptămâni și nu se poate întoarce la familia sa chiar acum în această stare. Rebecca este distrusă de inimă și nu îi obligă pe Jack să se întoarcă acasă promițând că vor lucra împreună la problema sa. Pentru că asta fac ei, și asta face familia. Acest lucru ar fi mult mai ușor pentru stomac dacă nu știm atât de multe despre unde se termină totul pe linie.

Vă mulțumim pentru un pic de editare, terminăm episodul cu Rebecca, plecând de la casa lui Miguel, aparent după ce a vorbit cu Jack, dar Jack nu este cu ea.Ei bine, el este, dar sub forma efectelor sale - care sunt într-o pungă de plastic. Vom realiza că această scenă este imediat după moartea sa. Kate și Randall plâng pe canapeaua lui Miguel cu un alt copil, dar Kevin nu este nicăieri să fie văzut. (Aflăm că Kate va fi cel care îi va spune lui Kevin ce sa întâmplat, ceea ce explică de ce legătura lor este atât de puternică și de ce par întotdeauna că trebuie să fie acolo unul pentru celălalt.) Dar poate cea mai gravă, episodul este filmările finale: casa Pearson - o casă de râs, dragoste și fericire - arsă la pământ. Este aceasta? Este acesta răspunsul pe care l-am așteptat, doar un singur episod în primul sezon? Ceva îmi spune că nu va fi așa de simplu - având în vedere istoria spectacolului de a scoate covorul din sub audiență, am putea în sfârșit să învățăm cauza morții lui Jack doar pentru a găsi un mister mai mare și mai devastator. Și asta nu e singura întrebare a episodului. Unde era Kevin în timpul morții lui Jack? De ce a fost zdrobit piciorul, pentru că, evident, pare relevant pentru poveste?

Încheiem din nou cu vocea lui William (moment 4), amintindu-ne că e mai bine să fii iubit și pierdut, dar să nu pierzi totul. Am un sentiment că acesta va fi un sezon mai silențios și mai sumbru de

This Is Us

, dar show-ul își face cea mai bună lucrare atunci când atinge emoțiile familiei și nu mai pot aștepta să mă duc la plimbare din nou. Ce te-ai gandit la premiera doua premiere? Spune-ne @FeminineClub.com.