Aceasta este saptamana… devin propria mea Girlboss si scriu un plan de afaceri

Aceasta este saptamana… devin propria mea Girlboss si scriu un plan de afaceri

Furtuna Secolului - Storm of the Century 1999 - Sub. Ro. (Martie 2019).

Anonim

Când aveam 25 de ani, am decis să deschid un magazin de îmbrăcăminte pentru epocă. Lucram ca asistent de galerie la galeria de artă a universității locale, cu o diplomă de istorie a artei, ceea ce înseamnă că nu aveam nici o idee cum să deschid o afacere, să nu mai vorbim de o șansă de succes. Am nevoie de ajutor. Și în timp ce există atât de multe modalități de a găsi încrederea pentru a deveni un antreprenor, unul dintre cei mai solizi, mai eficienți, mai ușor (și la prețuri accesibile!) Primii pași este pur și simplu de a scrie un plan de afaceri. Este harta dvs. de parcurs pentru afacerea dvs.: ce este, cum intenționați să vă atingeți obiectivele și de ce planul dvs. este unul viabil. Veți găsi că vă referiți la acest lucru nu numai atunci când începeți, dar chiar și ani mai târziu, revizuirea și adăugarea pe măsură ce afacerea dvs. progresează natural.

am renunțat la scrierea planului meu de câteva luni după ce am avut ideea să-mi deschid magazinul. Scrierea unui plan de afaceri a fost un concept intimidant, mai ales că, așa cum am spus, nu am venit la ea cu nici o educație sau experiență de afaceri formală. Odată ce am început în cele din urmă, a devenit cel mai mare motivator și cel mai de încredere companie - o forță de împământare în mijlocul haosului de renovare și de inventar. Am pus împreună cinci pași pentru a scrie un plan de afaceri, astfel încât să puteți începe propria idee de afaceri creativă în această săptămână.

1. Începeți să scrieți. După cum am menționat anterior, la nivelul său cel mai de bază un plan de afaceri este o schiță a ceea ce este de fapt afacerea dvs., cum intenționați să o faceți o realitate și de ce credeți că va funcționa. Doar scrie asta jos! Pentru mine, aceasta însemna: "Am de gând să deschid un magazin de îmbrăcăminte de epocă pentru femei în centrul orașului Fredericksburg, Virginia în anul următor. Am o sumă X de dolari economisită pentru inventar și renovări și poate lucra la afacerea cu normă întreagă începând imediat. În prezent nu există alte magazine de îmbrăcăminte de epocă în zonă și, cu o populație universitară vibrantă și în creștere, simt că există o piață puternică pentru îmbrăcămintea de epocă accesibilă. „

2. Fii detaliat. Acum este momentul să vă creați ideea. Din nou, pentru mine însemnând să scriu cât timp am planificat să fiu singurul angajat, unde și când am plănuit să-mi surprind inventarul, cât de mulți bani aveam nevoie să aduc în fiecare lună pentru a-mi acoperi cheltuielile, ceea ce am vrut ca spațiul să se uite cum aș structura afacerea mea, cum aș comercializa și promova afacerea (fără publicitate tipografică tradițională, prezență socială puternică) - chiar dacă se simte ca un bun simț de bază, scrie-o jos.

3. Citiți tot. Am verificat fiecare carte pe care am putut să o găsesc pentru a deschide o afacere, de la cărți de specialitate pentru magazine de epocă până la cărți cu accent de femei și totul între ele. Ea a devenit repetitivă, dar mi-a ajutat să-mi informez gândurile și planurile pentru propria mea plană de afaceri și m-au împuternicit să scriu cu încredere și clar ceea ce vroiam.Kitul de comerț cu amănuntul de către Rick Segel a fost cea mai utilă resursă pe care am găsit-o. Nu a folosit limbajul prea tehnic, dar a oferit sfaturi practice și instrucțiuni pas cu pas despre cum să scrie un plan de afaceri. Sau mai bine încă - luați prima noastră clasă Creative Business Online, care are sfaturi utile pentru a vă aduce pe drumul spre succes. 4.

Obțineți sfatul . Dacă puteți găsi un mentor în domeniul dvs. dorit, care vă poate ajuta să vă plimbați prin planul de afaceri, profitați de asta. Nu am avut un mentor specific, așa că am început să iau cursuri cu SCORE, care este un non-profit național care ajută întreprinderile mici să înceapă. Clasele lor sunt accesibile și conduse de profesioniști cu experiență care sunt acolo pentru a răspunde la toate întrebările. 5.

Aveți încredere în intestin . Când am sunat la un comerciant de îmbrăcăminte de epocă pentru a avea o idee despre cât de multă capitală ar trebui să-mi cumpăr prima rundă de inventar, tipul a spus: "Oh, pentru acel spațiu de dimensiuni? Cu ușurință 30.000 de dolari pentru a începe. "Bugetul meu nu a fost nici măcar jumătate și mi-a făcut să mă simt inept și nepregătit și mi-a dat o încredere totală. Dar știam intuitiv că nu aveam nevoie de rochii de vintage de 30.000 de dolari, așa că am obținut oa doua opinie și am fost complet validată în gândul meu inițial. Te gândești să începi propria afacere? Tweet ne @feminineclubși să ne anunțați dacă ați început să vă scrieți planul biz!