Acesta este motivul pentru care copiii tăi vor ieși bine

Acesta este motivul pentru care copiii tăi vor ieși bine

Pentru tati - Cântece pentru copii | TraLaLa (Martie 2019).

Anonim

Ca părinți noi, există întotdeauna o mică îngrijorare că este posibil să vă încurcați copiii - chiar dacă aveți planuri de viitor pentru părinți de a face tot felul de distracție, lucrurile împreună le ajută să învețe cum să codeze și să gătească împreună în bucătărie. Sigur, vrei ca copiii tăi să fie sănătoși, fericiți și bine ajunși, dar când te duci la somn minim și copilul tău îți testează răbdarea, ai putea avea momente în care crezi că ești cel mai mare părinte de pe planetă. Aveți încredere în noi, toți simțim astfel într-o anumită perioadă. Dar un nou studiu din Japonia sugerează că copiii vor fi în regulă dacă sunteți un părinte suportiv.

Acest studiu a definit părinții de susținere ca mamele și tații care au avut încredere în copilul lor, lăsându-i să fie independenți, au petrecut timp de calitate cu copilul lor și au arătat un mare interes în viața copilului lor. Cercetătorii au intervievat 5 000 de bărbați și femei japonezi cu privire la educația lor și i-au cerut să fie de acord sau de dezacord cu afirmații precum "Părinții mei au avut încredere în mine" sau "Am simțit că familia mea nu a avut nici un interes în mine. "Ei au văzut că timpul petrecut împreună, fiind certat, definea amintirile din copilărie.

Ceea ce a fost clar a fost că părinții care au susținut au crescut adulții bine ajustați care au raportat că s-au simțit mulțumiți de viața lor și că au făcut bine la școală. Fiind un părinte grijuliu chiar acum - fie că vă sărutați un boo boo, fie că vă imaginați ce activități de după școală le excitați cel mai mult - are implicații majore asupra stimei de sine a copilului dumneavoastră ca profesionist în lumea muncii, deoarece studiul a constatat că copii bine susținuți au câștigat salarii mari ca adulți.

Alte stiluri de părinți - ca și cum ar fi super-stricte - nu au fost la fel de bine. Bărbații și femeile crescute de părinți, care au avut o mulțime de reguli și le-au dat foarte puțină independență copilului, au spus că au făcut mare lucru academic și în viața profesională, dar, din nefericire, au simțit mult mai mult stres și nemulțumire față de viața personală.

Dacă sunteți o mama ocupată care se luptă cu echilibrul de muncă / viață și se întreabă cum puteți petrece timp de calitate cu cel mic în timp ce sunteți un rockstar #girlboss, nu sunteți singuri. Patruzeci la sută din mamele din SUA sunt principalii beneficiari ai veniturilor din familiile lor. Un concert de nouă până la cinci ar putea face dificilă strângerea în acel moment individual cu copilul tău, așa că gândește-te la moduri în care poți petrece weekend-urile care creează împreună sau coboară pentru distracție în aer liber. Doar amintiți-vă: Ai asta!

Ce credeți despre constatările acestui studiu? Trimite-ne gândurile tale @feminineclub!