Aceasta este prima ta viziune asupra frumuseții oamenilor noi + frumusețe Colecția

Aceasta este prima ta viziune asupra frumuseții oamenilor noi + frumusețe Colecția

Meghido II - Noua Eră - subtitrare în limba Română + hrvatski (Aprilie 2019).

Anonim

Dacă ați oprit în "Oameni liberi" în ultima lună, poate ați observat ceva ușor favorit Boemia: s-au înfrumusețat!

Luând un semn de la magazine cum ar fi Forever 21, Topshop și Urban Outfitters, brandul și-a extins imperiul țiganilor în frumusețe și wellness, iar noi, unul, nu am putea fi mai încântați. Nu numai că acest lucru este la fel de răcoros cum v-ați aștepta să fie, este sigur că va fi aprobat de Alicia Silverstone, deoarece este 100% fără cruzime și mai ales natural / organic.

Și nu pur și simplu vorbim despre lumânări și săpunuri aici (deși acestea sunt cu siguranță și la îndemână): Există o gamă completă de produse care vă ajută să trăiți cea mai bună viață a copiilor dvs., de la machiaj la parfumuri și chiar suplimente pe bază de plante. Consultați câteva din preferințele noastre de mai jos!

1. Moon Rivers Naturals Cafea Grapefruit ($ 18): Ca fan al tuturor lucrurilor de cafea, am fost imediat atrași de această cafea de cafea cu grapefruit: un duș revigorant, pick-me-up înainte de a avea chiar prima noastră ceașcă de Joe? Nu te superi dacă o să facem! Acest amestec organic, vegan, se spune, de asemenea, pentru a calma mușchii inflamați în timp ce strânge pielea. Vândut!

2. Nudestix Intense Matte Lip + Creion Cheek ($ 24): Acest creion 3-în-1 poate fi folosit ca un strat de buze, un ruj și o culoare obrază și poartă timp de până la șase ore, astfel încât să puteți roti oricare dintre aceste patru total umbrele care pot fi purtate fără urme.

3. Schmidt Natural Lavender + Sage deodorant ($ 10): certificat vegan și infuzat cu uleiuri esențiale, acest mic tip nu numai că vă protejează pielea și vă păstrează mirosul bun, dar vă menține, de asemenea, în centrul atenției cu mirosul ușor de lavandă calmantă. Ohmmmm.

4. Moon Juice Beauty Dust ($ 65): favorizată de celebrități cum ar fi Sophia Bush (care ne-a dezvăluit într-un interviu recent că a păstrat produsele mărcii la îndemână pe setul de Chicago P. D.), acest supliment pe bază de plante poate fi adăugat la apă, lapte, cafea sau ceai pentru a întări noțiunea că frumusețea începe de la interior (deși strălucirea radiantă exterioară pe care ar trebui să o producă cu siguranță nu poate face rău!). 5. Părți gratuite de păr Glitter Sticks ($ 10): Acest amestec de sclipici, ulei de nucă de cocos, ceară, lavandă și vitamina E alunecă pe firele tale și sunt lucrurile din care fac visurile din unicorn. Asa de. Mult. Da. 6. Smith & Cult Nailed Lacquer ($ 18): Ne place totul despre acest lac de unghii, de la fontul destul de sticla la tonurile perfecte de bijuterii Boho. Am sapat chiar si numele inteligent al liniei: suntem aici pentru "Budistul Bitter. „

7. Pensulă din lemn pictată manual ($ 38): Cu atât mai bine cu care să vă periați încuietorile care curg în boho.

8. RMS Beauty Eye Polish ($ 28): Această umbra de luciu metalic pură are ingrediente naturale precum uleiul de cocos, ceara de albine și uleiul de semințe într-o beie de tonuri de bijuterie pentru a vă face ochii într-adevăr pop.

9. Eyeko Black Magic Last Boost ($ 35): Pentru că ce este o regină țigănească fără o mică magie?

Ce produs sunteți cel mai încântat să încercați? Spune-ne peste @feminineclub!

(h / t WWD, fotografii prin intermediul persoanelor libere)