Cel mai recent trend de decor este tot despre a face o declarație majoră

Cel mai recent trend de decor este tot despre a face o declarație majoră

What Does Ron Paul Stand For? On Education, the Federal Reserve, Finance, and Libertarianism (Martie 2019).

Anonim

Se părea de mult timp că tapetul a fost considerat prea decorativ și un fel de lucru rezervat camerei de ședere a lui Gma. A strigat stilul vechi al școlii în * toate * căile greșite. Dar tot ce sa schimbat. Imaginea de fundal este înapoi, și este peste tot! Ca designer șef de interior pentru NousDecor cu o firmă în LA (Mark Cutler Design), sunt mereu în căutarea acestor tendințe emergente. Aceste zile, nu poți folosi numai tapet pentru a îmbrăca pereții, dar văd în toate locurile, de la plafoane până la spatele bibliotecilor, adăugând atât adâncimea, cât și contrastul. Se pare chiar că a apărut pe piesele de mobilier salvate care aveau nevoie de un pic de TLC. Iată câțiva factori care conduc această tendință:

1. Oamenii caută noi modalități de a-și împrospăta o cameră. Pasionații de proiectare caută mereu noi abordări ale tradiției și acest lucru a dus la faptul că oamenii se uităau la tapet și au decis să o folosească în moduri netradiționale. Un exemplu? Punându-l pe tavan! Un pic de model de sus poate da într-adevăr o cameră un lift. În funcție de ceea ce alegeți, acesta poate face plafonul să se simtă mai înalt, mai mic sau doar să creeze un sentiment de capriciu într-un mod proaspăt. Când hârtie un tavan, am tendința de a folosi modele mai subtile, sau chiar cele embosate, astfel încât să obțin cel mai mare beneficiu din modul în care lumina reflectă în spațiu.

De asemenea, puteți utiliza tapet în spatele bibliotecilor și a unităților de rafturi. Este o modalitate fantastică de a adăuga adâncimea și modelul într-o cameră fără a se angaja într-un zid întreg. În mod ironic, un model îndrăzneț poate lega împreună o colecție de cărți într-un mod foarte interesant, făcându-l să pară mult mai coerent și mai puțin aleatoriu.

2. Wallpaper-ul nu mai este doar pentru proprietarii de case. Creșterea tapetului temporar contribuie, de asemenea, la conducerea acestei noi tendințe de decorare. Imaginea de fundal temporară este soluția perfectă pentru persoanele care închiriază sau sunt timid. Noile linii oferă aproape la fel de multe opțiuni ca și documentele permanente, cu avantajul că le puteți lua cu dvs.

3. Funcționalul perete se întoarce. Pe măsură ce îmbrățișăm încet din ce în ce mai multe culori și modele în desenele noastre, peretele de elemente a reapărut ca un dispozitiv util pentru cei care doresc doar să-și înmoaie picioarele în apa camerelor modelate. Anterior, asociat cu designul din 1970, un perete tipic se îmbracă un perete într-o cameră cu culori îndrăznețe - sau, în acest caz, pe tapet - pentru ao accentua și pentru a injecta stil și un interes vizual pentru spațiul tău.

Pe măsură ce peretele de elemente câștigă popularitate, de ce te-ai limita la o singură culoare vopsită atunci când ai o gamă largă de opțiuni disponibile? Pentru aspectul mai subtil, poate o lenjerie de hârtie sau chiar o pânză de iarbă va oferi exact ceea ce aveți nevoie. Cei mai îndrăzneți dintre dvs. ar putea să se bucure de un model mai puternic sau chiar de un design panou chinoiserie.Pentru cele mai arhitecturale dintre noi, noua recolta de tipar si texturi care imita caramida vintage sau lemn recuperat va aduce un mic Brooklyn in casa ta.

4. Proiectați-vă singur. Imprimarea digitală a transformat o mulțime de lumea designului, iar tapetul nu este diferit. Multe branduri vă oferă acum posibilitatea de a vă crea propriile imagini de fundal, inclusiv totul, de la personalizarea culorilor la crearea propriilor modele. Sau pentru narcisistii dintre noi, transforma-ti fotografiile in modele de perete!

În ansamblu, mă bucur să văd că această tendință se întoarce. Cu cât avem mai multe instrumente pe care le avem în planurile noastre, cu atât soluțiile mai interesante și mai interesante pe care le putem crea pentru clienții noștri. Eu spun să mergeți mai departe și să îmbrățișeze această tendință în timp ce este fierbinte, și să dea camera ta un aspect nou!

Te gândești să adaugi tapet într-o cameră din casă? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru mai multe informații.