Acest LinkedIn Sfat pentru a Suna Inelul dvs. de logodna pentru Interviuri de locuri de muncă este de păcat AF

Acest LinkedIn Sfat pentru a Suna Inelul dvs. de logodna pentru Interviuri de locuri de muncă este de păcat AF

You Bet Your Life: Secret Word - Door / Paper / Fire (Iulie 2019).

Anonim

Ca și cum nu avem suficient să ne facem griji atunci când vine vorba de cariera noastră - cum ar fi găsirea unei cariere sau a unei schimbări de carieră în timp ce luați sfatul minunat și ignorați cariera proastă consiliere - acum se pare că trebuie să ne punem accentul asupra faptului dacă trebuie sau nu să purtăm munca noastră. Uitați de educația pe care ați câștigat-o și nu fiți destul de prostești pentru a vă concentra asupra anilor de experiență; presupunând că ceea ce afectează cu adevărat munca ta este abilitatea inelului de logodnă de a crea percepții eronate și de a combustibilului. Cel puțin asta este ceea ce un tip încearcă să spună femeilor, cu sfaturi că într-adevăr este doar prost prost AF.

Acum, purtând duduri sau bijuterii scumpe ar putea da impresia că nu ai nevoie de bani (sau că societatea ar putea să nu te poată permite) și asta e un lucru (TBH, ideea asta sună prea puțin). Dar nu este ceea ce Bruce Hurwitz spune într-un recent eseu LinkedIn care primește o mulțime de atenție, și o mulțime de căldură.

Pregătește-te pentru ceva b. s., deoarece, după cum subliniază Vogue, sfatul său "de a pierde rocă" nu este un sfat financiar; dimpotrivă, este socială și cu totul sexistă. " De ce? Pentru că, în conformitate cu bunul "Bruce", când un om vede acel inel, el presupune imediat că tu ești mare întreținere. "WTF?

Dar, așteptați! Nu sa oprit aici. "Când femeia de la birou care are cel mai mare diamant pe degetul ei vede acel inel, își va da seama că, dacă te angajezi, ea va cădea pe locul al doilea și nu va place ca tine. "OMG atâtea ochi roșii, de fapt dureroase.

Există atât de multe greșeli în acest sens. Pentru început, afirmă că femeile se clasifică singure și pe cealaltă prin bijuteriile lor, fără a menționa faptul că se presupune că ne urăsc unii pe alții, dacă ne percepem ca fiind mai puțin, în cazul în care cineva are un inel mai mare de logodnă. De asemenea, că un bărbat ar presupune că femeile ar avea grijă de aceste lucruri nemaipomenite de AF când, în realitate, trebuie să facem față discriminării la locul de muncă, hărțuirii sexuale, remunerării inegale, lipsei îngrijirii de zi accesibile … este doar ridicol și niciunul dintre noi nu are nevoie de sfat. Serios, furios.

Notă finală (ascultă, băieți ca Bruce?): ÎNTREBAȚI ÎNCERCAREA PENTRU A FOLOSI FEMEI ÎMPOTRIVA ALTELE!

Rămâneți puternici, băieți, și amintiți-vă că dvs. Feminine Club #girlsquad este în spatele tău tot drumul!

Credeți că sunteți în concurență cu alte femei la locul de muncă? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Vogue; fotografii prin Getty)