Această mamă a realizat un scaun cu rotile de casă pentru copilul ei folosind Pinterest

Această mamă a realizat un scaun cu rotile de casă pentru copilul ei folosind Pinterest

Mama Denisei Răducu: Am primit doar 2 mii de euro de la artiști (Iulie 2019).

Anonim

Puteți găsi ceva despre Pinterest, dacă vă uitați destul de greu - de la spate la consumabile școlare pentru inele de logodnă, lucrul pentru aproape fiecare - și noi înțelegem fiecare! - element pe care probabil că îl căutați.

O mama din Canada a gasit chiar o modalitate de a-si face copilul paraplegic in miscare datorita site-ului!

Dupa ce o masa de piept canceroasa si-a despartit maduva spinarii la doar patru luni si a lasat-o sa nu se poata plimba, mama Kim Evelyn Moore Kim a luat lucrurile in mainile ei, curatand Pinterest pentru o modalitate de ai ajuta pe fiica ei sa se mobilizeze.

Pe măsură ce Evelyn era prea mic pentru un scaun cu rotile standard, doctorii i-au sfătuit pe Kim să o învețe să se târască în armată, dar Pinterest avea o idee mai bună: un scaun modificat Bumbo ($ 40) Geniu!

După asamblarea roților noi de la Evelyn pentru mai puțin de 100 de dolari, Kim și soțul ei și-au decorat noua creație cu bannere de aur și chiar semnături ale jucătorilor hochei canadieni, Connor McDavid și Taylor Hall, un indiciu al spiritului câștigător al fiicei lor.

Și nu ai ști asta? DIY-ul lor a lucrat.

Acum, Evelyn se apropie în jur de șase până la șapte ore pe zi, iar tot ce pot face părinții ei pentru a ține pasul cu copilul plin de viață. - Ea merge tot timpul, tot timpul, spuse Kim. "Da, încercăm să ținem pasul cu ea! "

Urmăriți apropierea ei de imaginea de mai jos.

Esti impresionat de ingeniozitatea lui Kim? Trimiteți-ne cu noi peste @feminineclub!

(h / t cel mai simplu, fotografii prin știri CTV)