Această aplicație nouă este ca un tinder pentru ras

Această aplicație nouă este ca un tinder pentru ras

A funny look at the unintended consequences of technology | Chuck Nice (Martie 2019).

Anonim

Decay Urban, AKA cea mai mare companie de machiaj vreodată (dar cine altcineva ar visa o paletă de moondust) line în colaborare cu Ruby Rose din martie. Colectia a ajuns in sfarsit in toata gloria sa, si cu 100 de nuante de ruj noi in sase finisaje diferite pentru a fi cumparate la $ 17 - cea mai mare lansare in istoria companiei - de unde sa alegeti mai mult.

Din fericire, compania face să găsească un favorit mult mai ușor cu lansarea conjunctivă a noului său aplicație Vice Lipstick.

Proiectat pentru a vă permite să încercați practic toate cele 100 de nuanțe, aplicația funcționează atunci când încărcați o singură dată. De acolo, aplicația funcționează mult ca un site de dating - încercați să rujuri și glisați spre stânga pe cele pe care nu le simțiți.

Și, la fel ca Tinder, îi poți păstra pe cei în care te afli, deși nu este nevoie de un serviciu de buze - pur și simplu să le iei la Sephora data viitoare când te duci. De asemenea, puteți să le împărtășiți prietenilor, astfel încât să poată (ușor) să vă îndepărteze de nuanțele care nu sunt cele mai măgulitoare.

Sună destul de ușor, nu? Tot ce a mai rămas acum este să găsiți nuanța perfectă.

Noi suntem la bord.

Descărcați această aplicație nouă? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub!

(h / t Elite zilnic, fotografii prin decalaj urban)