Acest nou studiu va schimba modul în care ridicați greutățile

Acest nou studiu va schimba modul în care ridicați greutățile

Seminarul "Razi pentru o familie mai buna" - sesiunea 1 partea 1 (Aprilie 2019).

Anonim

Toti am fost acolo: stând in mijlocul camerei de greutate la sala de gimnastica sau tinand gantere la domiciliu aflați cel mai bun mod de a obține cele mai multe din antrenamentul nostru. Și știm că antrenamentul de greutate este un antrenament de ansamblu, dar dezbaterea dintre ridicarea greutăților grele față de pornirea pe partea mai ușoară a avut loc de ani de zile. Dar acum, un nou studiu aruncă lumină asupra a ceea ce este de fapt cel mai bun mod de a construi muschi și putere.

Studiul efectuat de cercetătorii de la Universitatea McMaster din Canada a constatat că - așteptați-o - nu contează dacă alegeți greutăți grele sau ușoare. Dar există un singur lucru care contează foarte mult: dacă vă ridicați sau nu la oboseală. Deci, credeți că vă ucideți seturile, deoarece 15-pounders au devenit super ușor? Este timpul să intensificați repetările sau cantitatea de greutate dacă doriți rezultate.

Stuart Phillips, autor principal al studiului, spune: "Oboseala este marele egalizator aici. Ridicați până la punctul de epuizare și nu contează dacă greutățile sunt grele sau ușoare. "Aceasta este o veste minunată pentru toate antrenamentele.

Cercetătorii au studiat două grupuri de bărbați, toți cei cu experiență în greutate, timp de 12 săptămâni. Un grup a fost însărcinat cu ridicarea greutăților mai ușoare la repetări de 20-25, în timp ce celălalt grup a ridicat greutăți mai grele pentru repetări de la opt la 12. Cercetătorii au analizat apoi probele de mușchi și de sânge ale ambelor grupuri și au constatat că ambele grupuri " masa și mărimea fibrei musculare au fost aproape identice.

În ansamblu, aceasta este o veste excelentă pentru lifters de pe ambele părți ale gardului. Atâta timp cât lucrați la maxim, acest studiu sugerează că veți fi buni - fie că vă ridicați 25 de lire sterline sau cinci. Desigur, trebuie făcute mai multe cercetări pentru a determina cauzele care stau la baza creșterii musculare, dar pentru moment, du-te apuca unele greutăți și lovi cu piciorul în treaptă mare. Avem puterea de a câștiga.

Trimiteți-vă favul dvs. de ridicare greutate-mișcare @feminineclub!