Această tendință nouă vă dorește să vă părăsiți slujba de birou și să călătoriți în lume

Această tendință nouă vă dorește să vă părăsiți slujba de birou și să călătoriți în lume

Joc final (EndGame) de Alex Jones - cu subtitrare in limba româna (Aprilie 2019).

Anonim

Dacă ați visat vreodată să renunțați la slujba de zi, să vă îmbogățiți esențele de călătorie elegante și să jetuiți globul, cu siguranță nu sunteți singuri. Dar, după câteva luni de globetrotting prin locațiile de top ale Pinterest, probabil veți observa că contul dvs. bancar este o fantomă a ceea ce a fost odată. Ei bine, în funcție de site-ul domeniului. ME, răspunsul la această problemă este simplu: deveniți un nomad digital.

Dar ce naiba este un nomad digital? Un nomad digital este o persoană cu o afacere mică, care răspunde în principal clienților online - de exemplu, un scriitor independent sau un designer grafic. Deoarece munca lor este atât de flexibilă (AKA își pot stabili propriile ore și își determină propria încărcătură de lucru), ei au libertatea de a călători în lume și de a lucra online în același timp.

Combinând numeroase studii și articole de la BBC, Upwork și altele,. ME a creat un infographic răcoros care arată toate motivele pentru care ar trebui să renunți la tot și să devii un nomad digital.

De exemplu, nu numai că 52% dintre nomazii digitali lucrează doar între 10 și 35 de ore pe săptămână (lăsându-i mult timp să exploreze orașe noi), majoritatea muncitorilor raportă efectiv câștigarea MAI MULTE bani după ce au fost nomazi. De fapt, dezavantajele sunt atât de puține, încât 79% se simt ca și cum ar fi să rămână la acest concert toată viața lor.

În plus, chiar dacă vă deplasați singur vă oferă îngrijorare, există organizații precum RemoteYear care permite unui grup de nomazi digitali să exploreze lumea împreună pentru o perioadă de 12 luni de co-călătorie și de lucru. Deci, ce aștepți - să călătorim cu toții pe glob, doamnelor!

Ai renunța la slujba ta de zi pentru a călători în lume ca un nomad digital? Trimiteți-ne comentariile dvs. prin menționarea @feminineclub.

(Fotografia caracteristică prin Getty, infographic via ME)