Această nuanță nou inventată de albastru este destinată să devină un decor de interior Esențial

Această nuanță nou inventată de albastru este destinată să devină un decor de interior Esențial

Dragnet: Big Gangster Part 1 / Big Gangster Part 2 / Big Book (Martie 2019).

Anonim

Culorile fac cu siguranță lumea un loc mult mai luminos de trăit. De la roz la purpuriu, de la portocaliu la albastru și de la orice altă culoare a curcubeului, este greu să ne imaginăm că nimic nu poate îmbunătăți spectrul nostru existent. Dar un rezultat accidental în timpul unui experiment științific a făcut tocmai acest lucru, iar acum acest umbra incredibil nou va fi în curând disponibil pentru a adăuga și mai multă culoare vieții noastre.

Înapoi în 2009, chimistul Universității de Stat din Oregon Mas Subramanian a creat o nuanță de albastru care era o perfecțiune pură. YInMn, dupa cum a fost considerat (super catchy, nu?), A castigat titlul de pigment "aproape perfect" dupa ce Mas si echipa sa au amestecat oxidul de mangan negru cu "alte substante chimice" in timpul experimentelor neidentificate. Când amestecul a fost încălzit la 2 000 de grade Fahrenheit, a fost creat un albastru super-strălucitor și sa născut o nuanță nouă.

Când este expus la diferite elemente, culoarea a refuzat să se estompeze, făcând-o nu numai absolut superbă, ci și ideală pentru diferite utilizări practice - în special, decorarea casei. De asemenea, acest amestec nu include nici unul dintre ingredientele toxice care se găsesc în mod normal în alte vopsele.

Umbra - care este alcătuită din Ytriu, Indiu și Mangan, de aici și numele - va fi în curând vândută pentru a fi utilizată în vopsele comerciale și materiale plastice. Și acesta este doar începutul. Albastrul are, de asemenea, o reflexie în infraroșu care ar putea fi folosită într-o bună zi pentru șindrilele de acoperiș, ceea ce le va face mult mai reci la temperatură. Răcoros, într-adevăr!

Poate că în curând veți putea să îmbrăcați întreaga casă în acest albastru strălucitor. Și mașina ta. Și umpleți un dulap întreg cu YInMn. Și …

Îți place / iubesti / dai YInMn? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Cosmopolitan, fotografii prin Universitatea de Stat din Oregon, Getty)