Acest plan de îmbrăcăminte pentru angajarea în cascadă PNW este pur aur

Acest plan de îmbrăcăminte pentru angajarea în cascadă PNW este pur aur

EGIPTEANUL 1954 (subtitrat în limba română) (Aprilie 2019).

Anonim

Pentru cuplurile care împărtășesc o dragoste pentru aventură, este vorba despre toate celelalte. Asta a inspirat duo-ul Raj și China când au ajuns la fotograful Jenn Byrne. Împușcarea lor de zăpadă a avut loc la White River Falls din Oregon - descrisă ca una dintre bijuteriile ascunse ale lui Oregon - și nu ar fi putut fi o locație mai perfectă pentru tragerea acestui cuplu aventuros.

Raj și China au cerut fotografii care să reprezinte cu adevărat relația lor, nu au fost prea ridicate și s-au concentrat într-adevăr asupra simțului reciproc al aventurii și al iubirii evidente unul pentru celălalt. Cu ochiul calificat al lui Jenn, aceste fotografii * magice demonstrează cât de bine a reușit să facă asta.

Se poate trage chiar o paralelă între puterea brută, de rulare a cascadelor și dragostea continuă care curge atât de evident între Raj și China. Pentru a transmite acest lucru, Byrne a abordat căderile de sus și de jos, care produc fotografii uluitoare care vor fi cu siguranță prețuite pentru anii următori.

Magnitudinea impresionantă a cascadei și frumusețea căderii fălcilor au fost rupte din toate părțile, cu Raj și China în mijlocul ei. Și, fără să mai spunem, Byrne și-a capturat perfect aventura. Felicitări pentru cuplul fericit!

Ați explorat minunatul excursii pentru împușcarea dvs. de logodnă? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru mai multe idei de logodnă și nuntă!

Fotografie: Jenn Byrne Creative