Această practică vă va ajuta să întrerupeți obiceiurile vechi și să trăiți mai productiv

Această practică vă va ajuta să întrerupeți obiceiurile vechi și să trăiți mai productiv

Lo Sfidante (Integrale) - Sfidatorul (Integral subtitrat in romana) (Ianuarie 2019).

Anonim

Te-ai întrebat vreodată cum celebritățile și antreprenorii de înaltă performanță reușesc să fie atât visători în perspectivă, cât și creatori incredibili? Noi de asemenea! Deoarece ne străduim mereu să găsim echilibru, să mâncăm bine și să dormim suficient pentru a fi sănătoși și productivi, am fost extra-intrigați atunci când am auzit despre metoda DeROSE, un sistem din ce în ce mai popular pentru a ajuta oamenii să-și streseze și să-și extindă capacitatea energetică. John Chisenhall, directorul de la Metoda DeROSE Greenwich Village, ne-a dat recent 411.

Predate în peste 90 de locuri din întreaga lume, Metoda DeROSE este o practică unică care îi ajută pe oameni să-și dezvolte creierul, punctul și emoțiile. Dat fiind că metoda a fost creată pentru a ajuta oamenii să obțină un stil de viață mai sănătos și mai productiv, învață tehnici precum respirația, conștientizarea corpului, relaxarea, concentrarea și meditația. Mai mult, ea solicită concepte precum atitudinea mentală, lupta cu presiunea, managementul stresului și alimentația bună pentru a ajuta oamenii să spargă obiceiurile vechi și să construiască o bază solidă care să prospere. "De-a lungul vieții, acumulăm obiceiuri vechi care ar fi putut fi (sau păreau) utile, dar care pot să se estompeze pe măsură ce trecem în diferite stadii ale vieții", explică Chisenhall. Din păcate, folosirea aceleiași "gândiri de rutină" vă poate împiedica să vă atingeți obiectivele. "Autoevaluarea, spune el, este cheia pentru a vă asigura că comportamentele, obiceiurile și atitudinea dvs. sunt bine reglate pentru a vă ajuta să trăiți cea mai bună viață. "Veți cheltui mult mai puțină energie și efort dacă vă puteți schimba înainte ca disconfortul și suferința să apară. "

3 moduri în care metoda DeROSE vă poate ajuta în situații zilnice

1. Folosiți puterea de mentalizare. "Creați un plan mental, un arhetip al obiectivului sau obiectivului dvs. - numim acest lucru tehnica de mentalizare", sugerează Chisenhall. "Știați că" mentalizarea "este un sinonim al imaginației? "El spune că în momentul în care îți imaginezi arhetipul tău că începe să existe într-un mod mai subtil; practic, de îndată ce începeți să vă gândiți să vă retrageți obiceiurile vechi și să atingeți obiective noi, creierul dumneavoastră va începe să găsească modalități de a face acest lucru.

"Eu folosesc arhitectura ca un exemplu clar", Chisenhall se extinde. "Înainte de începerea construcției, mentalizați sau vă imaginați planul, care apoi se transferă pe un desen și în cele din urmă se cristalizează cu construcția sa. Majoritatea oamenilor nu-și dau seama de modul în care mentalizarea poate deschide ușile oportunității de a-și aduce viața, dar nu te păcăli să crezi că mentalizarea unui scop o dată sau aleatoriu este de ajuns - este nevoie de o mulțime de practici pentru a produce rezultate concrete. „

2. Reprogramați-vă emoțiile în situații stresante. Metoda DeROSE vă poate ajuta să vă gestionați emoțiile în situațiile de zi cu zi, multe dintre acestea vă pot ajuta să obțineți succesul.Pentru a face acest lucru, Chisenhall oferă câteva sfaturi. "Gândește-te la ce vrei și transmite mesajul psihicului tău; începeți cu un mesaj care este pozitiv și real, mai degrabă decât să încercați să vă convingeți despre ceva care este nerealist. Apoi, creați o mentalizare asociată cu mesajul dvs. În cele din urmă, schimbați "Mă duc" cu "Eu sunt. ""

Chisenhall sugerează, de asemenea, contracararea gândurilor negative cu cele pozitive. "Când experimentați ceva nedorit, răspundeți cu contrariul. De exemplu, dacă aveți o neînțelegere la locul de muncă, oferiți un zâmbet veritabil, găsiți un teren comun și fi primul care lucrează pentru a face modificări. Te simți gelos, colegul tău a fost promovat, dar nu ai fost? Concentrați-vă pe admirația calităților care au condus la promovarea lor și puteți să lucrați la abilitățile și trăsăturile proprii. „

3. Stăpâniți-vă respirația pentru a crea modele intenționate. "Respirația ta este singura activitate fiziologică care poate fi conștientă sau subconștientă", subliniază Chisenhall. "Vechile tale obiceiuri de gândire (și acțiuni) se află în mintea ta subconștientă. Recunoaște zona dvs. de confort și lucrează pentru a vă menține în scopul de a accelera rezoluția răspunsului și de a conserva energia fizică, emoțională și a creierului. Ceea ce majoritatea oamenilor nu-și dau seama este că prin respirație putem accesa un portal către subconștient și putem începe să restructurăm și să creăm noi modele care servesc mai bine scopului nostru. "

Firește, a face lucrurile în mod diferit se poate simți înfricoșător. Pentru a vă folosi respirația ca o superputere atunci când simțiți stresul, Chisenhall spune să se concentreze asupra respirației lungi și profunde. Inspirați-vă, ajutându-vă abdomenul să se extindă spre exterior și expirați, trăgând abdomenul spre interior. Aer în, abdomen afară; aerul afară, abdomenul. "Când vine vorba de perfecționarea tehnicii de respirație, el sfătuiește să respire și să iasă prin nas numai. "Scopul este să inhalezi timp de patru secunde și să expiră timp de opt secunde; în mod ideal, găsiți un loc pentru a sta confortabil, astfel încât să puteți acorda atenție respirației dumneavoastră. "Odată ce reușești să scapi de respirațiile scurte și superficiale care vin cu stresul, ești sigur că te vei simți mult mai bine.

Trimiteți-ne strategiile pe care le folosiți pentru a rupe obiceiurile vechi și a trăi cea mai bună viață a ta Feminine Club.